Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Destille 06 H E R T H A - B S C
1.4_541_Wng_eng Tactiek 15°
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
68.3 gemiddelde waardering 63.3
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


8e minuut.
Klungelig pakt Frankenzipfel de bal. Balo speelt de bal door. Nurci rent richting de bal. Nurci geeft de bal voor. Muscă springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Uribe rent richting de bal. Uribe passt de bal zonder na te denken. Tahk is nu in balbezit. Borge bereikt de bal nog maar net als eerste. Borge schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Wigura probeert naar een medespeler te passen. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed passt de bal met de wreef. Balo rent richting de bal. Balo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Czech bereikt de bal nog maar net als eerste. Czech passt de bal in één keer door. Galvis rent richting de bal. Galvis met een sublieme pass. Muscă is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Nurci is nu in balbezit. Nurci passt de bal met de wreef. Muscă is nu in balbezit. Muscă draait met de bal, schiet en ... Wolnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nurci heeft problemen om de bal te vangen. Nurci probeert naar een medespeler te passen. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă schiet op doel. Wolnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Destille 06 - H E R T H A - B S C 1:0

40e minuut.
Inworp. Manrique met de inworp. Borge geeft de bal voor. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Quaglieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rüttgers komt het veld opgelopen. Quaglieri met een harde bal richting middenveld. Gombrowicz kopt de bal weg. Nurci rent richting de bal. Nurci geeft een lange en hoge pass. Muscă maakt een snoekduik en kopt de bal. Wolnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Joss komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Destille 06 46%, H E R T H A - B S C 54%.
Deportivo Destille 06 - H E R T H A - B S C 1:0

49e minuut.
Wigura geeft een hoge lob. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Binescu. Hoàng Huy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

54e minuut.
Gombrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Gombrowicz passt de bal met de wreef. Reed probeert naar een medespeler te passen. Balo geeft een hoge lob. Muscă krijgt zijn hoofd ertegen. Wolnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Balo rent richting de bal. Balo geeft de bal voor. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Destille 06 - H E R T H A - B S C 2:0

81e minuut.
Reed passt de bal zonder na te denken. Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz passt de bal met de wreef. Nurci is nu in balbezit. Nurci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed geeft een hoge lob. Muscă is nu in balbezit. Muscă draait met de bal, schiet en ... Wolnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Destille 06 - H E R T H A - B S C 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Destille 06 32%, H E R T H A - B S C 68%.
Deportivo Destille 06 - H E R T H A - B S C 3:0