Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zaubersturm Braun-Weiß Altona
5*3*2*Mod Tactiek 4-3-3++
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
67.1 gemiddelde waardering 53.3
outstanding Schieten excellent
formidable Passen good
outstanding Verdedigen solid


2e minuut.
Kobel is nu in balbezit. Kispál tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kobel raakt geblesseerd tijdens het duel. Woschick zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Salamoni krijgt zijn hoofd ertegen. Gaitan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vârtejaru onderschept slim de pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Pszczołowski probeert naar een medespeler te passen. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş passt de bal in één keer door. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt D`Ávila de bal. Bergier bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Ávila begaat een overtreding. D`Ávila krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Woschick bereikt de bal nog maar net als eerste. Woschick probeert naar een medespeler te passen. Vârtejaru is nu in balbezit. De Agostini onderschept slim de pass. De Agostini draait met de bal, schiet en ... Gaitan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Venhammar geeft de bal voor. Cocoloş is nu in balbezit. Cocoloş met een sublieme pass. Daar is Bursuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bursuc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Silivaş heeft problemen om de bal te vangen. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş passt de bal in één keer door. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc schiet op doel. Preuß verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Cocoloş passt de bal met de wreef. van Hoye met een sublieme pass. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc schiet op doel. Iwanek probeert de bal aan de voet te houden. Preuß kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Bastaens met een sublieme pass. Klungelig pakt Cocoloş de bal. Cocoloş probeert naar een medespeler te passen. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc schiet op doel. Preuß probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaubersturm 39%, Braun-Weiß Altona 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zaubersturm - Braun-Weiß Altona 0:0

46e minuut.
Przecherka komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Buitenspel voor Przecherka. Goede buitenspelval van de verdediging. Ciesielski neemt vlug de vrije trap. D`Ávila kopt de bal weg. Klungelig pakt Bursuc de bal. Bursuc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Silivaş passt de bal zonder na te denken. Vârtejaru heeft problemen om de bal te vangen. Vârtejaru probeert naar een medespeler te passen. Bursuc rent richting de bal. Bursuc draait met de bal, schiet en ... Preuß bokst de bal weg.

58e minuut.
Przecherka heeft problemen om de bal te vangen. Przecherka passt de bal met de wreef. Kobel is nu in balbezit. Kobel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Braun-Weiß Altona 0:1

60e minuut.
Silivaş passt de bal in één keer door. Przecherka heeft problemen om de bal te vangen. Vârtejaru rent richting de bal. Przecherka verovert de bal door een tackle van achteren. Przecherka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meccia komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bursuc kopt de bal weg. Daar is van Nistelrooy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwanek bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Ávila verovert de bal door een tackle van achteren. D`Ávila schiet op doel. Preuß probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Kispál probeert naar een medespeler te passen. D`Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc draait met de bal, schiet en ... Preuß probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zaubersturm - Braun-Weiß Altona 1:1

71e minuut.
Woschick rent richting de bal. Kispál onderschept slim de pass. Kispál geeft een lange en hoge pass. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc schiet op doel. Preuß probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Daar is Kispál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Woschick. Kispál is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kispál zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bursuc krijgt zijn hoofd ertegen. Preuß probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Kispál verovert de bal door een tackle van achteren. Kispál passt de bal in één keer door. Cocoloş met een sublieme pass. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kispál is nu in balbezit. Kispál geeft de bal voor. van Nistelrooy is nu in balbezit. D`Ávila verovert de bal door een tackle van achteren. D`Ávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaubersturm - Braun-Weiß Altona 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaubersturm 32%, Braun-Weiß Altona 68%.
Zaubersturm - Braun-Weiß Altona 2:1