Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Timesteam Botafogo Berlim
Onemanshow Tactiek WakandaForever
47% Balbezit 53%
33% Spel op eigen helft 67%
8 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 39.1
adequate Schieten weak
good Passen adequate
formidable Verdedigen adequate


1e minuut.
Özal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal geeft de bal voor. Daar is Rytter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gic bereikt de bal nog maar net als eerste. Gic haalt uit met een fantastische trap. Janka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - Botafogo Berlim 0:1

6e minuut.
Dzieciuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Traxinger onderschept slim de pass. Traxinger probeert naar een medespeler te passen. Traab is nu in balbezit. Traab schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mooser speelt de bal door. Daar is Imke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imke met een sublieme pass. Traab rent richting de bal. Traab draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Masár geeft een hoge lob. Özal speelt de bal door. Mooser probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Traab de bal. Traab schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Blind passt de bal zonder na te denken. Farmer speelt de bal door. Traab rent richting de bal. Traab draait met de bal, schiet en ... Gică probeert de bal aan de voet te houden. Həsənzadə bokst de bal weg.

42e minuut.
Rytter rent richting de bal. Rytter geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Masár de bal. Traab bereikt de bal nog maar net als eerste. Traab draait met de bal, schiet en ... Həsənzadə bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timesteam 36%, Botafogo Berlim 64%.
Timesteam - Botafogo Berlim 0:1

49e minuut.
Nossek probeert naar een medespeler te passen. Traxinger is nu in balbezit. Traxinger passt de bal in één keer door. Imke rent richting de bal. Imke geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mooser rent richting de bal. Imke bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind begaat een overtreding. Imke raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Farmer is nu in balbezit. Farmer passt de bal in één keer door. Traab is nu in balbezit. Traab draait met de bal, schiet en ... Həsənzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Timesteam - Botafogo Berlim 1:1

76e minuut.
Peppmüller onderschept slim de pass. Farmer speelt de bal door. Imke probeert naar een medespeler te passen. Traxinger is nu in balbezit. Traxinger geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Həsənzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timesteam 30%, Botafogo Berlim 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Timesteam - Botafogo Berlim 1:1