Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 18:55
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.14 [del]
  • Stadion: Garagendach
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 26517
Timesteam FC Marburg
Onemanshow Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 16
redelijk Schieten zwak
goed Passen slecht
formidabel Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Imke met een sublieme pass. Daar is Artmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artmann met een sublieme pass. Traab rent richting de bal. Traab schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Zenger bereikt de bal nog maar net als eerste. Imke verovert de bal door een tackle van achteren. Imke geeft een lange en hoge pass. Traab rent richting de bal. Traab schiet op doel. Dickgieser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Artmann rent richting de bal. Traxinger verovert de bal door een tackle van achteren. Traxinger probeert naar een medespeler te passen. Traab is nu in balbezit. Traab schiet op doel. Dickgieser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Rieken geeft een hoge lob. Farmer kopt de bal weg. Rulf rent richting de bal. Traab onderschept slim de pass. Traab draait met de bal, schiet en ... Dickgieser bokst de bal weg.

11e minuut.
Farmer probeert naar een medespeler te passen. Mooser rent richting de bal. Mooser met een sublieme pass. Traab bereikt de bal nog maar net als eerste. Traab draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Nossek passt de bal met de wreef. Imke is nu in balbezit. Imke speelt de bal door. Traab bereikt de bal nog maar net als eerste. Traab haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dickgieser met een harde bal richting middenveld. Traxinger kopt de bal weg. Imke geeft een hoge lob. Krogmann heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Traab bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - FC Marburg 1:0

28e minuut.
Imke is nu in balbezit. Imke passt de bal met de wreef. Traab is nu in balbezit. Traab schiet op doel. Dickgieser maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Krogmann rent richting de bal. Traab onderschept slim de pass. Traab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - FC Marburg 2:0

31e minuut.
Mooser met een snelle inworp. Imke heeft problemen om de bal te vangen. Zenger bereikt de bal nog maar net als eerste. Imke onderschept slim de pass. Imke geeft een hoge lob. Dickgieser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Traab springt en kopt de bal. Traxinger rent richting de bal. Traxinger geeft een hoge lob. Traab rent richting de bal. Traab schiet op doel. Dickgieser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Imke probeert naar een medespeler te passen. Mooser bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooser geeft een lange en hoge pass. Traab bereikt de bal nog maar net als eerste. Traab haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mooser passt de bal zonder na te denken. Farmer geeft een hoge lob. Krogmann heeft problemen om de bal te vangen. Traab rent richting de bal. Traab schiet op doel. Dickgieser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timesteam 22%, FC Marburg 78%.
Timesteam - FC Marburg 2:0

49e minuut.
Dickgieser trapt de bal weg. Inworp. Nossek met de inworp. Traxinger rent richting de bal. Traxinger geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Nossek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nossek speelt de bal door. Traxinger rent richting de bal. Traxinger geeft de bal voor. Traab maakt een snoekduik en kopt de bal. Dickgieser bokst de bal weg.

57e minuut.
Doeltrap. Dickgieser trapt de bal weg. Mooser kopt de bal weg. Traab bereikt de bal nog maar net als eerste. Traab schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Nossek probeert naar een medespeler te passen. Traxinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Traxinger geeft een hoge lob. Traab bereikt de bal nog maar net als eerste. Traab draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Imke passt de bal met de wreef. Traxinger rent richting de bal. Traxinger geeft een hoge lob. Daar is Traab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traab draait met de bal, schiet en ... Dickgieser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Imke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mooser geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Farmer de bal onder controle te krijgen. Mooser rent richting de bal. Mooser geeft een lange en hoge pass. Traab bereikt de bal nog maar net als eerste. Traab draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Daar is Imke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zenger rent richting de bal. Imke onderschept slim de pass. Traab is nu in balbezit. Traab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - FC Marburg 3:0

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dickgieser niet meer kan verder spelen. Fischer komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Imke geeft een hoge lob. Balbierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Traab onderschept slim de pass. Imke bereikt de bal nog maar net als eerste. Imke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - FC Marburg 4:0

86e minuut.
Mooser kopt de bal weg. Daar is Krogmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traab is nu in balbezit. Traab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timesteam - FC Marburg 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timesteam 15%, FC Marburg 85%.
Timesteam - FC Marburg 5:0