Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KFL 09 Kalibolzer
523Neu Tactiek Volki
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
61.4 gemiddelde waardering 62.6
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Węc neemt vlug de vrije trap. Kralj kopt de bal weg. Tondo heeft problemen om de bal te vangen. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tondo onderschept slim de pass. Tondo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jenas met een snelle inworp. Maxwell geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Shum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shum speelt de bal door. Tšensovskis verovert de bal door een tackle van achteren. McPlatini rent richting de bal. McPlatini geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Tšensovskis geeft een lange en hoge pass. Hrustić is nu in balbezit. Barczak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hrustić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

27e minuut.
McPlatini met de inworp. Shum bereikt de bal nog maar net als eerste. Shum speelt de bal door. Hrustić is nu in balbezit. Hrustić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tondo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jenas met een snelle inworp. Maxwell geeft een hoge lob. Kralj krijgt zijn hoofd ertegen. Omgiewicz bokst de bal weg.

45e minuut.
Shum passt de bal met de wreef. Daar is McPlatini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McPlatini probeert naar een medespeler te passen. Fredsted rent richting de bal. Fredsted schiet op doel. Villasmil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wybraniec is nu in balbezit. Wybraniec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFL 09 - Kalibolzer 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFL 09 43%, Kalibolzer 57%.
KFL 09 - Kalibolzer 0:1

53e minuut.
Urrea geeft een hoge lob. Hrustić is nu in balbezit. Hrustić met een sublieme pass. Wybraniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wybraniec schiet op doel. Villasmil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Karakashev onderschept slim de pass. Węc is nu in balbezit. Węc geeft de bal voor. Jenas geeft een hoge lob. Kralj krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Giansoldati geeft de bal voor. Díaz Peramos geeft een lange en hoge pass. Kralj kopt de bal weg. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Jertec passt de bal in één keer door. Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralj rent richting de bal. Kralj haalt uit met een fantastische trap. Omgiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFL 09 35%, Kalibolzer 65%.
KFL 09 - Kalibolzer 0:1