Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Relax Konstanz HFC Chemie
442_Relax Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
30 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 17.9
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Piwowar geeft de bal voor. Durleci is nu in balbezit. Durleci met een sublieme pass. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Esch is nu in balbezit. Esch passt de bal in één keer door. Späing bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco verovert de bal door een tackle van achteren. Marreco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Evans met een sublieme pass. Klungelig pakt Marreco de bal. Esch rent richting de bal. Marreco verovert de bal door een tackle van achteren. Marreco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - HFC Chemie 1:0

17e minuut.
Parzonka is nu in balbezit. Parzonka probeert naar een medespeler te passen. Durleci probeert naar een medespeler te passen. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anzalone met een snelle inworp. Kadenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci onderschept slim de pass. Durleci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Landsiedel de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Anzalone probeert naar een medespeler te passen. Durleci heeft problemen om de bal te vangen. Durleci passt de bal in één keer door. Marreco rent richting de bal. Marreco schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - HFC Chemie 2:0

31e minuut.
Evans zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marreco controleert de bal met de borst. Marreco passt de bal in één keer door. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kadenbach is nu in balbezit. Durleci onderschept slim de pass. Durleci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - HFC Chemie 3:0

35e minuut.
Dassow trapt de bal weg. Anzalone geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marreco de bal. Durleci is nu in balbezit. Durleci schiet op doel. Del Haye bokst de bal weg. Marreco is nu in balbezit. Marreco haalt uit met een fantastische trap. Del Haye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - HFC Chemie 4:0

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Del Haye trapt de bal weg van het doel. Durleci probeert de bal met de borst te controleren. Durleci haalt uit met een fantastische trap. Kadenbach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anzalone geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marreco rent richting de bal. Marreco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - HFC Chemie 5:0

42e minuut.
Späing met een sublieme pass. Landsiedel heeft problemen om de bal te vangen. Marreco verovert de bal door een tackle van achteren. Marreco draait met de bal, schiet en ... Del Haye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - HFC Chemie 6:0

44e minuut.
Panaite passt de bal zonder na te denken. Anzalone heeft problemen om de bal te vangen. Anzalone speelt de bal door. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relax Konstanz 33%, HFC Chemie 67%.
Relax Konstanz - HFC Chemie 6:0

46e minuut.
Feil speelt de bal door. Klungelig pakt Späing de bal. Späing met een sublieme pass. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Kadenbach de bal. Durleci rent richting de bal. Durleci draait met de bal, schiet en ... Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Haber rent richting de bal. Panaite onderschept slim de pass. Panaite passt de bal met de wreef. Marreco rent richting de bal. Marreco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone passt de bal met de wreef. Urbano speelt de bal door. Daar is Durleci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durleci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - HFC Chemie 7:0

56e minuut.
Durleci met een sublieme pass. Daar is Marreco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marreco met een sublieme pass. Durleci rent richting de bal. Durleci draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Durleci rent richting de bal. Haber rent richting de bal. Durleci verovert de bal door een tackle van achteren. Durleci schiet op doel. Del Haye maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panaite zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Anzalone de bal. Anzalone draait met de bal, schiet en ... Del Haye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Evans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evans geeft een lange en hoge pass. Daar is Kadenbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci schiet op doel. Del Haye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Landsiedel heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - HFC Chemie 8:0

71e minuut.
Wuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci onderschept slim de pass. Durleci passt de bal zonder na te denken. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Parzonka onderschept slim de pass. Parzonka probeert naar een medespeler te passen. Anzalone met een sublieme pass. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Anzalone speelt de bal door. Urbano met een sublieme pass. Marreco rent richting de bal. Marreco schiet op doel. Esch probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Panaite heeft problemen om de bal te vangen. Panaite passt de bal zonder na te denken. Durleci rent richting de bal. Durleci draait met de bal, schiet en ... Del Haye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - HFC Chemie 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relax Konstanz 32%, HFC Chemie 68%.
Relax Konstanz - HFC Chemie 9:0