Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silver 47 Sheraton Team
New F2.1 Tactiek HOCH
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
48.6 gemiddelde waardering 51.6
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Baptiste met een sublieme pass. Gower bereikt de bal nog maar net als eerste. Gower probeert naar een medespeler te passen. Dolfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfini schiet op doel. Bora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
MacKeggie geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drljača met een snelle inworp. Dolfini is nu in balbezit. Dolfini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Sheraton Team 0:1

25e minuut.
Drljača geeft een lange en hoge pass. Dolfini is nu in balbezit. Dolfini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fisić de bal onder controle te krijgen. Bora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Sheraton Team 0:2

30e minuut.
Morous bereikt de bal nog maar net als eerste. Morous geeft de bal voor. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Sheraton Team 1:2

44e minuut.
Asamoah bereikt de bal nog maar net als eerste. Asamoah passt de bal in één keer door. Gower is nu in balbezit. Gower geeft de bal voor. Dolfini maakt een snoekduik en kopt de bal. Bora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver 47 68%, Sheraton Team 32%.
Silver 47 - Sheraton Team 1:2

49e minuut.
Fisić geeft een hoge lob. Inworp. Baptiste zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gower is nu in balbezit. Gower geeft een lange en hoge pass. Bora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Miłowski passt de bal zonder na te denken. Heide speelt de bal door. Morous rent richting de bal. Dolfini onderschept slim de pass. Dolfini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zanters onderschept slim de pass. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Frycz rent richting de bal. Frycz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Silver 47 - Sheraton Team 2:2

59e minuut.
Indriūnas probeert naar een medespeler te passen. Gower is nu in balbezit. Gower geeft een lange en hoge pass. Dolfini springt en kopt de bal. Bora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Sheraton Team 2:3

63e minuut.
Heide is nu in balbezit. Heide geeft de bal voor. Mitev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Płocharski geeft een lange en hoge pass. Dolfini kopt de bal weg. Gower bereikt de bal nog maar net als eerste. Gower geeft een lange en hoge pass. Dolfini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Sheraton Team 2:4

66e minuut.
Jachacz geeft de bal voor. Inworp. Gower zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baptiste is nu in balbezit. Baptiste geeft de bal voor. Bora bokst de bal weg.

72e minuut.
Sosa verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa passt de bal zonder na te denken. Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. Heide geeft een lange en hoge pass. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Frycz stond buitenspel. Křivoň komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Morous met de inworp. Sosa rent richting de bal. Baptiste legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sosa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver 47 56%, Sheraton Team 44%.
Silver 47 - Sheraton Team 2:4