Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Effzeh Kölle Tuspo Roßtal
541 Tactiek Scary
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 43.2
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Ballerman rent richting de bal. Ballerman speelt de bal door. Garg bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini verovert de bal door een tackle van achteren. Alfini schiet op doel. Inselmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Coutant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mason met een sublieme pass. Coutant rent richting de bal. Coutant geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bieneck de bal onder controle te krijgen. Inselmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

7e minuut.
Knižnér rent richting de bal. Ballerman is nu in balbezit. Knižnér tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knižnér krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Bögelein rent richting de bal. Bögelein geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bieneck de bal. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini haalt uit met een fantastische trap. Inselmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ballerman passt de bal met de wreef. Alfini is nu in balbezit. Alfini probeert naar een medespeler te passen. Bögelein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bögelein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mits passt de bal zonder na te denken. Daar is Alfini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knižnér bereikt de bal nog maar net als eerste. Bögelein is nu in balbezit. Bögelein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Inselmann speelt de bal door. Alfini controleert de bal met de borst. Garg bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini verovert de bal door een tackle van achteren. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mits zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knižnér is nu in balbezit. Knižnér met een sublieme pass. Alfini rent richting de bal. Alfini haalt uit met een fantastische trap. Inselmann bokst de bal weg.

21e minuut.
Rocher speelt de bal door. Daar is Alfini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knižnér speelt de bal door. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ruland geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mits met een snelle inworp. Bögelein is nu in balbezit. Bögelein draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alfini krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Inworp. Coutant met de inworp. Alfini is nu in balbezit. Alfini schiet op doel. Pochmann probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mits geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alfini rent richting de bal. Bögelein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bögelein schiet op doel. Garg probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Effzeh Kölle - Tuspo Roßtal 0:1

26e minuut.
Ballerman is nu in balbezit. Knižnér onderschept slim de pass. Knižnér passt de bal in één keer door. Alfini rent richting de bal. Alfini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mason is nu in balbezit. Knižnér onderschept slim de pass. Knižnér passt de bal met de wreef. Alfini rent richting de bal. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Inworp. Coutant met de inworp. Knižnér met een sublieme pass. Bögelein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bögelein haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Knižnér met een sublieme pass. Alfini rent richting de bal. Alfini passt de bal in één keer door. Bögelein rent richting de bal. Bögelein haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Garg de bal. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Effzeh Kölle - Tuspo Roßtal 0:2

37e minuut.
Mits met de inworp. Rocher is nu in balbezit. Rocher passt de bal in één keer door. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bögelein verovert de bal door een tackle van achteren. Knižnér is nu in balbezit. Knižnér passt de bal in één keer door. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Alfini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfini passt de bal met de wreef. Ruland bereikt de bal nog maar net als eerste. Bögelein verovert de bal door een tackle van achteren. Bögelein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Effzeh Kölle - Tuspo Roßtal 0:3

45e minuut.
Rocher geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Backasch de bal. Bögelein rent richting de bal. Bögelein draait met de bal, schiet en ... Ruland probeert de bal aan de voet te houden. Inselmann bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Effzeh Kölle 86%, Tuspo Roßtal 14%.
Effzeh Kölle - Tuspo Roßtal 0:3

46e minuut.
Garg probeert naar een medespeler te passen. Bieneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutant met een sublieme pass. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini haalt uit met een fantastische trap. Inselmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Garg heeft problemen om de bal te vangen. Knižnér bereikt de bal nog maar net als eerste. Knižnér passt de bal met de wreef. Alfini is nu in balbezit. Alfini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mits rent richting de bal. Mits speelt de bal door. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini draait met de bal, schiet en ... Pochmann probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Coutant neemt de hoekschop. Backasch heeft problemen om de bal te vangen. Bögelein rent richting de bal. Bögelein geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ruland trapt de bal weg van het doel. Coutant kopt de bal weg. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini schiet op doel. Inselmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Effzeh Kölle - Tuspo Roßtal 0:4

61e minuut.
Alfini onderschept slim de pass. Garg rent richting de bal. Alfini onderschept slim de pass. Alfini draait met de bal, schiet en ... Inselmann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Inworp. Backasch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mits is nu in balbezit. Mits geeft een hoge lob. Pochmann heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gablonsky is nu in balbezit. Coutant onderschept slim de pass. Coutant speelt de bal door. Alfini rent richting de bal. Alfini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Knižnér geeft een lange en hoge pass. Garg rent richting de bal. Alfini verovert de bal door een tackle van achteren. Alfini haalt uit met een fantastische trap. Paal! Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Effzeh Kölle - Tuspo Roßtal 0:5

78e minuut.
Coutant speelt de bal door. Knižnér is nu in balbezit. Knižnér met een sublieme pass. Bögelein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bögelein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Knižnér rent richting de bal. Knižnér passt de bal in één keer door. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini draait met de bal, schiet en ... Inselmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Effzeh Kölle - Tuspo Roßtal 0:6

86e minuut.
Coutant rent richting de bal. Coutant geeft een hoge lob. Bögelein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bögelein schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ruland de bal onder controle te krijgen. Paal!

89e minuut.
Pochmann geeft de bal voor. Gablonsky probeert de bal met de borst te controleren. Coutant probeert naar een medespeler te passen. Alfini rent richting de bal. Alfini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Effzeh Kölle 79%, Tuspo Roßtal 21%.
Effzeh Kölle - Tuspo Roßtal 0:6