Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spvg. Schonnebeck Kaputimkino
Normal Tactiek 2st
39% Balbezit 61%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 31.5
average Schieten adequate
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Robѕon is nu in balbezit. Plagemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Robѕon maakt een afschuwelijke overtreding. Robѕon is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

5e minuut.
Vestić heeft problemen om de bal te vangen. Abitz is nu in balbezit. Dobrea verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrea geeft een lange en hoge pass. Ohlig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spvg. Schonnebeck - Kaputimkino 0:1

18e minuut.
Gamerdinger geeft de bal voor. von der Acht kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tyll de bal onder controle te krijgen. Klingler bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tyll bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyll passt de bal zonder na te denken. Vestić speelt de bal door. Klingler rent richting de bal. Klingler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Phlipsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaborski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bonev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spvg. Schonnebeck - Kaputimkino 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spvg. Schonnebeck 65%, Kaputimkino 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spvg. Schonnebeck - Kaputimkino 1:1

71e minuut.
Klingler probeert naar een medespeler te passen. Gamerdinger met een sublieme pass. Vestić rent richting de bal. Vestić draait met de bal, schiet en ... Ohlig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Gamerdinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaborski verovert de bal door een tackle van achteren. Chaborski speelt de bal door. Poenicke rent richting de bal. Poenicke haalt uit met een fantastische trap. Pahn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spvg. Schonnebeck 59%, Kaputimkino 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spvg. Schonnebeck - Kaputimkino 1:1