Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaputimkino ADream
2st Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.1 gemiddelde waardering 21.7
good Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Carlier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlier geeft de bal voor. Vestić kopt de bal weg. Klingler rent richting de bal. Klingler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gamerdinger kopt de bal weg. Vestić rent richting de bal. Vestić speelt de bal door. Klingler rent richting de bal. Klingler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaputimkino - ADream 1:0

14e minuut.
Robѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Termath onderschept slim de pass. Gamerdinger rent richting de bal. Termath onderschept slim de pass. Termath haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Gamerdinger is nu in balbezit. Käufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Noormann de bal. Gamerdinger onderschept slim de pass. Gamerdinger geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestić haalt uit met een fantastische trap. Kirsch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaputimkino - ADream 2:0

20e minuut.
Termath met een sublieme pass. Eisenhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwagazi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nwagazi krijgt een gele kaart. Eisenhofer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Janicki met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gamerdinger onderschept slim de pass. Gamerdinger passt de bal zonder na te denken. Robѕon probeert naar een medespeler te passen. Vestić is nu in balbezit. Vestić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaputimkino - ADream 3:0

35e minuut.
Moravčík geeft een hoge lob. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Janicki rent richting de bal. Dobrea onderschept slim de pass. Dobrea geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaputimkino 37%, ADream 63%.
Kaputimkino - ADream 3:0

51e minuut.
Moravčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormann verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moravčík met een snelle inworp. Vestić geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaputimkino - ADream 4:0

67e minuut.
Termath is nu in balbezit. Termath passt de bal zonder na te denken. Daar is Bonev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wollenick rent richting de bal. Wollenick draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Moravčík speelt de bal door. Käufer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vestić. Vestić krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Käufer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Noormann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Nwagazi de bal. Wollenick rent richting de bal. Wollenick draait met de bal, schiet en ... Pahn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaputimkino - ADream 4:1

78e minuut.
Vestić rent richting de bal. Robѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Janicki verovert de bal door een tackle van achteren. Vestić onderschept slim de pass. Vestić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaputimkino 41%, ADream 59%.
Kaputimkino - ADream 4:1