Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:03
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.16 [del]
  • Stadion: len Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2790
len FV Sandhausen
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 26.3
poor Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


11e minuut.
Inworp. Welsch met de inworp. Bucholz is nu in balbezit. Galle onderschept slim de pass. Galle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Neuendorf probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kählau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schöbl rent richting de bal. Kählau verovert de bal door een tackle van achteren. Kählau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Galle rent richting de bal. Galle passt de bal met de wreef. Altpeter is nu in balbezit. Jochem verovert de bal door een tackle van achteren. Jochem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
len - FV Sandhausen 0:1

26e minuut.
Teligmann onderschept slim de pass. Teligmann probeert naar een medespeler te passen. Groninger rent richting de bal. Jochem rent richting de bal. Jochem haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Groninger is nu in balbezit. Groninger geeft een hoge lob. Technok heeft problemen om de bal te vangen. Technok geeft een lange en hoge pass. Jochem krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: len 57%, FV Sandhausen 43%.
len - FV Sandhausen 0:1

52e minuut.
Viebig geeft een hoge lob. Inworp. Zeh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galle bereikt de bal nog maar net als eerste. Galle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Fehlisch probeert naar een medespeler te passen. Schöbl is nu in balbezit. Kählau verovert de bal door een tackle van achteren. Wölk rent richting de bal. Wölk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kählau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobsen probeert naar een medespeler te passen. Fehlisch kopt de bal weg. Wölk rent richting de bal. Wölk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Daar is Technok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Technok geeft een lange en hoge pass. Zeh kopt de bal weg. Galle rent richting de bal. Galle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
len - FV Sandhausen 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: len 69%, FV Sandhausen 31%.
len - FV Sandhausen 0:2
len