Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silver 47 Effzeh Kölle
Slabi prot 3ATT Tactiek 442
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 20.7
very good Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Sosa onderschept slim de pass. Sosa met een sublieme pass. Cabezas rent richting de bal. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

8e minuut.
Gulgowski rent richting de bal. Gulgowski passt de bal zonder na te denken. Frycz is nu in balbezit. Frycz haalt uit met een fantastische trap. Inselmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sosa speelt de bal door. Daar is Frycz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frycz passt de bal in één keer door. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Inselmann bokst de bal weg.

10e minuut.
Ruland passt de bal met de wreef. Daar is Inselmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gulgowski is nu in balbezit. Gulgowski haalt uit met een fantastische trap. Inselmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Pochmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frycz is nu in balbezit. Pochmann is nu in balbezit. Frycz verovert de bal door een tackle van achteren. Frycz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cabezas onderschept slim de pass. Gulgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz is nu in balbezit. Frycz haalt uit met een fantastische trap. Inselmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Luša speelt de bal door. Garg is nu in balbezit. Luša onderschept slim de pass. Frycz is nu in balbezit. Frycz schiet op doel. Inselmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pochmann is nu in balbezit. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Frycz de bal. Frycz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Effzeh Kölle 1:0

21e minuut.
Wurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz onderschept slim de pass. Ballerman rent richting de bal. Frycz verovert de bal door een tackle van achteren. Frycz draait met de bal, schiet en ... Inselmann bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Doeltrap. Ruland trapt de bal weg. Sosa kopt de bal weg. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Frycz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pochmann onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Morous geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ballerman kopt de bal weg. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa met een sublieme pass. Frycz is nu in balbezit. Frycz draait met de bal, schiet en ... Inselmann bokst de bal weg.

27e minuut.
Frycz onderschept slim de pass. Gulgowski rent richting de bal. Gulgowski passt de bal met de wreef. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gulgowski onderschept slim de pass. Gulgowski probeert naar een medespeler te passen. Ruland rent richting de bal. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Inselmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Luša verovert de bal door een tackle van achteren. Luša speelt de bal door. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz draait met de bal, schiet en ... Ruland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Morous neemt de hoekschop. Backasch heeft problemen om de bal te vangen. Frycz rent richting de bal. Frycz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Morous onderschept slim de pass. Morous geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Backasch de bal. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Frycz is nu in balbezit. Frycz geeft de bal voor. Cabezas geeft een hoge lob. Frycz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Effzeh Kölle 2:0

44e minuut.
Wurm met een sublieme pass. Cabezas rent richting de bal. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver 47 21%, Effzeh Kölle 79%.
Silver 47 - Effzeh Kölle 2:0

48e minuut.
Inselmann met een sublieme pass. Sosa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Held. Held krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Held bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Morous geeft een lange en hoge pass. Cabezas krijgt zijn hoofd ertegen. Inselmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruland heeft problemen om de bal te vangen. Frycz is nu in balbezit. Frycz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Effzeh Kölle 3:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morous zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas geeft een hoge lob. Inselmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Effzeh Kölle 4:0

58e minuut.
Sosa met een sublieme pass. MacKeggie geeft de bal voor. Ruland heeft problemen om de bal te vangen. Frycz is nu in balbezit. Frycz schiet op doel. Inselmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Heide speelt de bal door. Luša probeert naar een medespeler te passen. Ruland rent richting de bal. Frycz verovert de bal door een tackle van achteren. Frycz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Effzeh Kölle 5:0

60e minuut.
Mason is nu in balbezit. Mason passt de bal zonder na te denken. Gablonsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Inselmann bokst de bal weg.

64e minuut.
Sosa geeft een lange en hoge pass. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz geeft de bal voor. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Heide kopt de bal weg. Klungelig pakt Pochmann de bal. Frycz rent richting de bal. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Effzeh Kölle 6:0

70e minuut.
Heide is nu in balbezit. Heide geeft een hoge lob. Ruland rent richting de bal. Frycz verovert de bal door een tackle van achteren. Frycz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Effzeh Kölle 7:0

76e minuut.
Frycz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cabezas de bal. Cabezas schiet op doel. Pochmann probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Effzeh Kölle 8:0

79e minuut.
Heide speelt de bal door. Sosa is nu in balbezit. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. Inselmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Effzeh Kölle 9:0

85e minuut.
Heide probeert naar een medespeler te passen. Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Garg is nu in balbezit. Cabezas onderschept slim de pass. Cabezas schiet op doel. Inselmann bokst de bal weg. Frycz rent richting de bal. Frycz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - Effzeh Kölle 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver 47 20%, Effzeh Kölle 80%.
Silver 47 - Effzeh Kölle 10:0