Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheraton Team Tuspo Roßtal
HOCH Tactiek Scary
43% Balbezit 57%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
52 gemiddelde waardering 45.1
excellent Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen good


7e minuut.
Zanters geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coutant met een snelle inworp. Knižnér bereikt de bal nog maar net als eerste. Knižnér schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Antoś trapt de bal weg van het doel. Knižnér kopt de bal weg. Daar is Płocharski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini haalt uit met een fantastische trap. Antoś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Płocharski speelt de bal door. Daar is Gahr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gahr probeert naar een medespeler te passen. Gower is nu in balbezit. Gower geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dolfini rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gower neemt de hoekschop. Dolfini springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Baptiste verovert de bal door een tackle van achteren. Baptiste speelt de bal door. Gahr met een sublieme pass. Dolfini is nu in balbezit. Dolfini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Zanters onderschept slim de pass. Zanters geeft de bal voor. Dolfini is nu in balbezit. Dolfini draait met de bal, schiet en ... Traxinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - Tuspo Roßtal 1:0

22e minuut.
Daar is Mits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drljača rent richting de bal. Mits maakt een afschuwelijke overtreding. Mits krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Drljača is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drljača zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dolfini maakt een snoekduik en kopt de bal. Traxinger probeert wanhopig de bal te grijpen. Gower rent richting de bal. Gower geeft een lange en hoge pass. Traxinger bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drljača geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dolfini maakt een snoekduik en kopt de bal. Traxinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Rocher speelt de bal door. Mits bereikt de bal nog maar net als eerste. Mits passt de bal zonder na te denken. Bögelein rent richting de bal. Bögelein schiet op doel. Antoś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Coutant passt de bal zonder na te denken. Rocher geeft een lange en hoge pass. Daar is Mayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bögelein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bögelein haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Knižnér passt de bal in één keer door. Bögelein rent richting de bal. Bögelein geeft een hoge lob. Alfini rent richting de bal. Alfini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Schunke geeft een hoge lob. Inworp. Gahr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baptiste rent richting de bal. Baptiste geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Drljača is nu in balbezit. Drljača geeft een lange en hoge pass. Baez probeert de bal aan de voet te houden. Dolfini is nu in balbezit. Dolfini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Gahr de bal onder controle te krijgen. Gower rent richting de bal. Gower passt de bal met de wreef. Dolfini is nu in balbezit. Dolfini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheraton Team 48%, Tuspo Roßtal 52%.
Sheraton Team - Tuspo Roßtal 1:0

52e minuut.
Gower kopt de bal weg. Schunke heeft problemen om de bal te vangen. Dolfini rent richting de bal. Dolfini schiet op doel. Traxinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Hưng komt het veld opgelopen. Gahr met de inworp. Zanters speelt de bal door. Inworp. Coutant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knižnér geeft een hoge lob. Antoś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Knižnér speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gahr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gower heeft problemen om de bal te vangen. Gower geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - Tuspo Roßtal 2:0

84e minuut.
Klungelig pakt Bögelein de bal. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Bögelein maakt een afschuwelijke overtreding. Bögelein krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheraton Team 54%, Tuspo Roßtal 46%.
Sheraton Team - Tuspo Roßtal 2:0