Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 18:58
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.16 [del]
  • Stadion: len Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
len Kaputimkino
Normal Tactiek 2st
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 31.2
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Moravčík speelt de bal door. Vestić rent richting de bal. Vestić passt de bal in één keer door. Klingler is nu in balbezit. Klingler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gamerdinger met een sublieme pass. Moravčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Moravčík passt de bal zonder na te denken. Klingler rent richting de bal. Klingler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Kaputimkino 0:1

8e minuut.
Vestić geeft een hoge lob. Daar is Altpeter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klingler is nu in balbezit. Klingler haalt uit met een fantastische trap. Viebig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Vestić heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
von Boden heeft problemen om de bal te vangen. Wölk rent richting de bal. Wölk probeert naar een medespeler te passen. Eichert rent richting de bal. Eichert geeft de bal voor. Pahn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Klingler onderschept slim de pass. Klingler passt de bal in één keer door. Daar is Vestić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vestić schiet op doel. Wrobel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

23e minuut.
Klungelig pakt Neuendorf de bal. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea met een sublieme pass. Klingler bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Damminger rent richting de bal. von Boden onderschept slim de pass. von Boden speelt de bal door. Vestić rent richting de bal. Vestić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Moravčík rent richting de bal. Moravčík geeft een hoge lob. Viebig is nu in balbezit. Klingler verovert de bal door een tackle van achteren. Klingler haalt uit met een fantastische trap. Wrobel bokst de bal weg. Klungelig pakt Vestić de bal. Klingler rent richting de bal. Klingler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Groninger probeert de bal met de borst te controleren. Vestić onderschept slim de pass. Fehlisch rent richting de bal. Vestić verovert de bal door een tackle van achteren. Vestić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bonev is nu in balbezit. Bonev geeft de bal voor. Moravčík kopt de bal weg. Vestić rent richting de bal. Vestić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: len 72%, Kaputimkino 28%.
len - Kaputimkino 0:1

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Vestić de bal onder controle te krijgen. Moravčík is nu in balbezit. Moravčík geeft een hoge lob. Klingler krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Altpeter de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Nwagazi rent richting de bal. Nwagazi passt de bal in één keer door. Welsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingler onderschept slim de pass. Klingler haalt uit met een fantastische trap. Wrobel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vestić rent richting de bal. Klingler bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Kaputimkino 0:2

68e minuut.
Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispas geeft een hoge lob. Fehlisch bereikt de bal nog maar net als eerste. von Boden verovert de bal door een tackle van achteren. von Boden geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Kaputimkino 0:3

72e minuut.
Moravčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Moravčík passt de bal zonder na te denken. Vestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Viebig de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nwagazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwagazi passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Neuendorf de bal onder controle te krijgen. Klingler rent richting de bal. Klingler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vestić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Altpeter de bal. Welsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingler onderschept slim de pass. Klingler haalt uit met een fantastische trap. Wrobel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: len 67%, Kaputimkino 33%.
len - Kaputimkino 0:3
len