Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADream FV Sandhausen
Normal Tactiek 442
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 25.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Termath verovert de bal door een tackle van achteren. Termath met een sublieme pass. Schöbl rent richting de bal. Wollenick verovert de bal door een tackle van achteren. Wollenick haalt uit met een fantastische trap. Jacobsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wollenick rent richting de bal. Wollenick schiet op doel. Jacobsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Jochem passt de bal in één keer door. Technok rent richting de bal. Technok geeft de bal voor. Galle heeft problemen om de bal te vangen. Galle draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Sooker probeert naar een medespeler te passen. Technok is nu in balbezit. Technok passt de bal in één keer door. Galle bereikt de bal nog maar net als eerste. Galle schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Eisenhofer passt de bal met de wreef. Wollenick rent richting de bal. Ettl rent richting de bal. Wollenick verovert de bal door een tackle van achteren. Wollenick draait met de bal, schiet en ... Jacobsen bokst de bal weg.

24e minuut.
Termath rent richting de bal. Met opzet legt Ettl zijn tegenspeler op de grond. Termath is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noormann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eisenhofer rent richting de bal. Eisenhofer schiet op doel. Jacobsen bokst de bal weg.

30e minuut.
Schöbl geeft een hoge lob. Daar is Teligmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janicki met een sublieme pass. Daar is Wollenick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wollenick haalt uit met een fantastische trap. Jacobsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Teligmann is nu in balbezit. Janicki onderschept slim de pass. Met opzet legt Ettl zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ettl moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ettl schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Technok heeft problemen om de bal te vangen. Termath bereikt de bal nog maar net als eerste. Termath speelt de bal door. Wollenick rent richting de bal. Wollenick draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Schöbl geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türk met een snelle inworp. Wollenick rent richting de bal. Wollenick haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADream 41%, FV Sandhausen 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ADream - FV Sandhausen 0:0

46e minuut.
Termath bereikt de bal nog maar net als eerste. Schöbl verovert de bal door een tackle van achteren. Termath onderschept slim de pass. Termath schiet op doel. Jacobsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - FV Sandhausen 1:0

57e minuut.
Termath geeft de bal voor. Torgen heeft problemen om de bal te vangen. Wollenick bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollenick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - FV Sandhausen 2:0

76e minuut.
Noormann rent richting de bal. Jochem bereikt de bal nog maar net als eerste. Galle rent richting de bal. Galle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - FV Sandhausen 2:1

82e minuut.
Sooker probeert de bal met de borst te controleren. Noormann speelt de bal door. Termath bereikt de bal nog maar net als eerste. Termath schiet op doel. Jacobsen probeert wanhopig de bal te grijpen. Jacobsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jacobsen speelt de bal door. Termath is nu in balbezit. Termath passt de bal zonder na te denken. Daar is Wollenick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wollenick draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Balent geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zeh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riether is nu in balbezit. Riether geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kirsch met een harde bal richting middenveld. Termath kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Schöbl de bal onder controle te krijgen. Wollenick rent richting de bal. Wollenick haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADream 36%, FV Sandhausen 64%.
ADream - FV Sandhausen 2:1