Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheraton Team Strzała Płotno
HOCH Tactiek Test DW
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
42.7 gemiddelde waardering 41.5
solid Schieten average
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Lembelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbe begaat een overtreding. Lembelle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scarabelli met een snel genomen vrije trap. Crăcilă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mitev. Mitev krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Baptiste speelt de bal door. Merighi heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ... Blanche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - Strzała Płotno 1:0

17e minuut.
Antoś speelt de bal door. Lembelle rent richting de bal. Lembelle geeft de bal voor. Louzán kan de bal niet met de borst controleren. Louzán geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Maretto kopt de bal weg. Garbe met een sublieme pass. Bejarano speelt de bal door. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng schiet op doel. Blanche bokst de bal weg.

20e minuut.
Płocharski onderschept slim de pass. Płocharski geeft een lange en hoge pass. Bejarano kopt de bal weg. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheraton Team 41%, Strzała Płotno 59%.
Sheraton Team - Strzała Płotno 1:0

51e minuut.
Baptiste met een snelle inworp. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bin. Bin krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Bin geeft een lange en hoge pass. Daar is Bejarano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bejarano passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - Strzała Płotno 2:0

73e minuut.
Daar is Bejarano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bejarano geeft een hoge lob. Bica heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng schiet op doel. Blanche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - Strzała Płotno 3:0

77e minuut.
Zanters verovert de bal door een tackle van achteren. Lembelle is nu in balbezit. Klungelig pakt Lembelle de bal. Lembelle geeft een hoge lob. Rulf krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheraton Team 54%, Strzała Płotno 46%.
Sheraton Team - Strzała Płotno 3:0