Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Effzeh Kölle Sheraton Team
442 Tactiek HOCH
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
18.4 gemiddelde waardering 45.1
poor Schieten very good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


6e minuut.
Asamoah is nu in balbezit. Asamoah geeft de bal voor. Gower kopt de bal weg. Dolfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Effzeh Kölle - Sheraton Team 0:1

10e minuut.
Oberländer is nu in balbezit. Asamoah verovert de bal door een tackle van achteren. Pochmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Asamoah verovert de bal door een tackle van achteren. Asamoah schiet op doel. Pappermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dolfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Effzeh Kölle - Sheraton Team 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Dolfini de bal. Gower is nu in balbezit. Gower probeert naar een medespeler te passen. Stampfer met een sublieme pass. Płocharski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dolfini speelt de bal door. Gahr rent richting de bal. Gahr met een sublieme pass. Dolfini is nu in balbezit. Dolfini draait met de bal, schiet en ... Pappermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Stampfer geeft de bal voor. Held probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gower geeft een hoge lob. Dolfini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Effzeh Kölle - Sheraton Team 0:3

30e minuut.
Mason rent richting de bal. Gablonsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gahr krijgt een gele kaart. Gablonsky is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Häseler met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Baptiste met een snelle inworp. Klungelig pakt Stampfer de bal. Stampfer geeft de bal voor. Dolfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ruland is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gower neemt de hoekschop. Dolfini krijgt zijn hoofd ertegen. Pappermann probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Häseler is nu in balbezit. Baptiste onderschept slim de pass. Baptiste met een sublieme pass. Dolfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Baptiste kopt de bal weg. Stampfer geeft de bal voor. Gower kopt de bal weg. Dolfini is nu in balbezit. Dolfini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klank komt het veld opgelopen. Hoàng Hưng komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Effzeh Kölle 70%, Sheraton Team 30%.
Effzeh Kölle - Sheraton Team 0:3

48e minuut.
Zanters neemt vlug de vrije trap. Hoàng Hưng kopt de bal weg. Daar is Pochmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolfini is nu in balbezit. Dolfini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Effzeh Kölle - Sheraton Team 0:4

50e minuut.
Gahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahr met een sublieme pass. Dolfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfini draait met de bal, schiet en ... Pappermann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Effzeh Kölle - Sheraton Team 0:5

52e minuut.
Baptiste is nu in balbezit. Baptiste geeft een hoge lob. Dolfini rent richting de bal. Dolfini draait met de bal, schiet en ... Pappermann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Effzeh Kölle - Sheraton Team 0:6

54e minuut.
Zanters verovert de bal door een tackle van achteren. Zanters geeft de bal voor. Dolfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Hoàng Hưng met een sublieme pass. Klank met een sublieme pass. Dolfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfini schiet op doel. Pappermann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Effzeh Kölle - Sheraton Team 0:7

61e minuut.
Mason probeert naar een medespeler te passen. Wurm heeft problemen om de bal te vangen. Dolfini rent richting de bal. Dolfini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Effzeh Kölle - Sheraton Team 0:8

64e minuut.
Baptiste speelt de bal door. Daar is Pochmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolfini rent richting de bal. Dolfini draait met de bal, schiet en ... Pappermann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Effzeh Kölle - Sheraton Team 0:9

67e minuut.
Daar is Ballerman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baptiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptiste met een sublieme pass. Dolfini rent richting de bal. Dolfini schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Häseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahr verovert de bal door een tackle van achteren. Gahr speelt de bal door. Dolfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Mitev met een snelle inworp. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng geeft een hoge lob. Dolfini heeft problemen om de bal te vangen. Dolfini schiet op doel. Pappermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Effzeh Kölle 72%, Sheraton Team 28%.
Effzeh Kölle - Sheraton Team 0:9