Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuspo Roßtal Silver 47
Scary Tactiek Slabi prot 3ATT
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 48.9
solid Schieten good
good Passen very good
good Verdedigen very good


13e minuut.
Frycz onderschept slim de pass. Frycz geeft de bal voor. Rocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gantenbrink trapt de bal weg van het doel. Jachacz kopt de bal weg. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Knižnér probeert naar een medespeler te passen. Coutant probeert naar een medespeler te passen. Jachacz rent richting de bal. Alfini verovert de bal door een tackle van achteren. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Schunke onderschept slim de pass. Schunke geeft een lange en hoge pass. Alfini rent richting de bal. Olteanu rent richting de bal. Olteanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuspo Roßtal 49%, Silver 47 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tuspo Roßtal - Silver 47 0:0

47e minuut.
Knižnér onderschept slim de pass. Knižnér probeert naar een medespeler te passen. Alfini probeert naar een medespeler te passen. Olteanu rent richting de bal. Olteanu haalt uit met een fantastische trap. Vergallo bokst de bal weg.

61e minuut.
Haardt is nu in balbezit. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas probeert naar een medespeler te passen. Frycz rent richting de bal. Frycz draait met de bal, schiet en ... Gantenbrink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Jachacz passt de bal zonder na te denken. Rocher heeft problemen om de bal te vangen. Jachacz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jachacz krijgt een gele kaart.

67e minuut.
MacKeggie bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini is nu in balbezit. Miłowski begaat een overtreding. Miłowski krijgt een gele kaart. Alfini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mits neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Olteanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bögelein komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Fisić kopt de bal weg. Miłowski rent richting de bal. Miłowski passt de bal zonder na te denken. Frycz rent richting de bal. Frycz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Silver 47 0:1

89e minuut.
Morous is nu in balbezit. Heide speelt de bal door. Morous speelt de bal door. Sosa is nu in balbezit. Sosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuspo Roßtal 52%, Silver 47 48%.
Tuspo Roßtal - Silver 47 0:1