Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 19:06
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.16 [del]
  • Stadion: len Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2717
len ADream
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Termath is nu in balbezit. Termath met een sublieme pass. Damminger bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollenick onderschept slim de pass. Wollenick schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
len - ADream 0:1

9e minuut.
Janicki passt de bal met de wreef. Noormann probeert naar een medespeler te passen. Termath is nu in balbezit. Termath schiet op doel. Altpeter probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Käufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Damminger onderschept slim de pass. Damminger passt de bal met de wreef. Wollenick rent richting de bal. Wollenick draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: len 58%, ADream 42%.
len - ADream 0:1

56e minuut.
Fehlisch rent richting de bal. Fehlisch geeft een hoge lob. Pfizenmaier probeert de bal met de borst te controleren. Kählau is nu in balbezit. Kählau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Termath is nu in balbezit. Wollenick is nu in balbezit. Viebig onderschept slim de pass. Termath rent richting de bal. Termath schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Eisenhofer met de inworp. Termath is nu in balbezit. Termath probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Noormann de bal. Noormann geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Käufer is nu in balbezit. Käufer geeft de bal voor. Groninger is nu in balbezit. Wollenick onderschept slim de pass. Wollenick schiet op doel. Wrobel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
len - ADream 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: len 63%, ADream 37%.
len - ADream 0:2
len