Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FV Sandhausen Kaputimkino
442 Tactiek 2st
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 31
average Schieten adequate
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Vestić rent richting de bal. Vestić passt de bal met de wreef. Klingler bereikt de bal nog maar net als eerste. Robѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Robѕon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Carlier is nu in balbezit. Zeh verovert de bal door een tackle van achteren. Zeh passt de bal zonder na te denken. Galle is nu in balbezit. Galle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klingler onderschept slim de pass. Ettl onderschept slim de pass. Ettl speelt de bal door. Vestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Teligmann onderschept slim de pass. Robѕon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robѕon krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Sooker rent richting de bal. Sooker geeft een lange en hoge pass. Klingler rent richting de bal. Klingler geeft de bal voor. Vestić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Kaputimkino 0:1

25e minuut.
Klingler rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Schöbl ... Strafschop! Klingler raakt geblesseerd tijdens het duel. Robѕon kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Kaputimkino 0:2

34e minuut.
Klingler is nu in balbezit. Robѕon rent richting de bal. Robѕon speelt de bal door. Vestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moravčík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robѕon geeft een hoge lob. Klingler is nu in balbezit. Klingler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Moravčík passt de bal in één keer door. Daar is Vestić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vestić passt de bal in één keer door. Klingler is nu in balbezit. Klingler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Sandhausen 69%, Kaputimkino 31%.
FV Sandhausen - Kaputimkino 0:2

49e minuut.
Robѕon met een sublieme pass. Torgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestić onderschept slim de pass. Klingler bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Kaputimkino 0:3

57e minuut.
Sooker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sooker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispas onderschept slim de pass. Ispas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gamerdinger is nu in balbezit. Teligmann verovert de bal door een tackle van achteren. Teligmann speelt de bal door. Zeh rent richting de bal. Zeh geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jochem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Riether probeert naar een medespeler te passen. Zeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeh passt de bal met de wreef. Jochem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochem haalt uit met een fantastische trap. Pahn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Sandhausen 70%, Kaputimkino 30%.
FV Sandhausen - Kaputimkino 0:3