Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADream Sheraton Team
Normal Tactiek HOCH
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 46.5
poor Schieten excellent
weak Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garbe met de inworp. Gahr geeft de bal voor. Kirkstein probeert de bal aan de voet te houden. Hoàng Hưng rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drljača zal de hoekschop nemen. Hoàng Hưng krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Sheraton Team 0:1

7e minuut.
Drljača is nu in balbezit. Drljača met een sublieme pass. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap. Kirsch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Sheraton Team 0:2

16e minuut.
Janicki probeert de bal aan de voet te houden. Baptiste rent richting de bal. Baptiste geeft een hoge lob. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Sheraton Team 0:3

17e minuut.
Termath passt de bal met de wreef. Noormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljača verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Asamoah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garbe rent richting de bal. Garbe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hoàng Hưng de bal. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Garbe onderschept slim de pass. Garbe passt de bal in één keer door. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ... Kirkstein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Sheraton Team 0:4

23e minuut.
Wollenick speelt de bal door. Janicki rent richting de bal. Gahr verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Sheraton Team 0:5

29e minuut.
Eisenhofer rent richting de bal. Gahr verovert de bal door een tackle van achteren. Gahr geeft een hoge lob. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zanters is nu in balbezit. Zanters geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kirkstein de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Asamoah passt de bal met de wreef. Drljača is nu in balbezit. Drljača geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Sheraton Team 0:6

40e minuut.
Drljača rent richting de bal. Drljača passt de bal in één keer door. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap. Kirsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Sheraton Team 0:7

40e minuut.
Balent is nu in balbezit. Balent geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baptiste met een snelle inworp. Gahr geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Hoàng Hưng kopt de bal weg. Baptiste is nu in balbezit. Baptiste passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ... Kirsch bokst de bal weg. Klungelig pakt Kirkstein de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Sheraton Team 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADream 75%, Sheraton Team 25%.
ADream - Sheraton Team 0:8

47e minuut.
Eisenhofer is nu in balbezit. Mitev verovert de bal door een tackle van achteren. Mitev geeft de bal voor. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Gahr met een snelle inworp. Baptiste is nu in balbezit. Baptiste geeft een hoge lob. Hoàng Hưng springt en kopt de bal. Kirsch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Käufer kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asamoah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drljača is nu in balbezit. Drljača geeft een hoge lob. Kirsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Hoàng Hưng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Sheraton Team 0:9

56e minuut.
Asamoah geeft een hoge lob. Inworp. Eisenhofer met de inworp. Termath rent richting de bal. Termath draait met de bal, schiet en ... Antoś bokst de bal weg. Wollenick rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Sheraton Team 1:9

58e minuut.
Türk heeft problemen om de bal te vangen. Termath rent richting de bal. Drljača verovert de bal door een tackle van achteren. Drljača geeft een hoge lob. Hoàng Hưng krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Inworp. Baptiste met een snelle inworp. Gahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptiste geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Asamoah met een sublieme pass. Baptiste is nu in balbezit. Baptiste passt de bal met de wreef. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap. Kirsch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Daar is Balent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baptiste rent richting de bal. Baptiste geeft de bal voor. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Sheraton Team 1:10

72e minuut.
Gahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahr geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Janicki de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Sheraton Team 1:11

75e minuut.
Janicki passt de bal in één keer door. Garbe is nu in balbezit. Garbe speelt de bal door. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Gahr geeft een hoge lob. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng schiet op doel. Drljača is nu in balbezit. Drljača geeft een hoge lob. Kirsch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoàng Hưng krijgt zijn hoofd ertegen. Kirsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Sheraton Team 1:12

78e minuut.
Termath bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng met een sublieme pass. Drljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljača geeft een hoge lob. Kirsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Płocharski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kirkstein de bal. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ... Kirsch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Sheraton Team 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADream 73%, Sheraton Team 27%.
ADream - Sheraton Team 1:13