Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strzała Płotno len
Test DW Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
27 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.7 gemiddelde waardering 19
solid Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Wrobel trapt de bal weg. Lembelle kopt de bal weg. Fehlisch heeft problemen om de bal te vangen. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica passt de bal in één keer door. Wrobel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rulf rent richting de bal. Rulf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - len 1:0

4e minuut.
Groninger is nu in balbezit. Crăcilă speelt de bal door. Louzán rent richting de bal. Rulf rent richting de bal. Rulf draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Bica met een sublieme pass. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Altpeter rent richting de bal. Rulf verovert de bal door een tackle van achteren. Rulf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - len 2:0

9e minuut.
Maretto rent richting de bal. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica probeert naar een medespeler te passen. Rulf heeft problemen om de bal te vangen. Rulf draait met de bal, schiet en ... Wrobel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - len 3:0

20e minuut.
Lembelle kopt de bal weg. Bica probeert de bal met de borst te controleren. Bica passt de bal zonder na te denken. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Palmelund rent richting de bal. Palmelund geeft de bal voor. Louzán kopt de bal weg. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - len 4:0

28e minuut.
Louzán onderschept slim de pass. Altpeter bereikt de bal nog maar net als eerste. Louzán verovert de bal door een tackle van achteren. Louzán draait met de bal, schiet en ... Wrobel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - len 5:0

35e minuut.
Louzán bereikt de bal nog maar net als eerste. Louzán geeft een lange en hoge pass. Rulf rent richting de bal. Rulf draait met de bal, schiet en ... Wrobel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - len 6:0

39e minuut.
Lembelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembelle probeert naar een medespeler te passen. Fehlisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Louzán onderschept slim de pass. Louzán geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - len 7:0

42e minuut.
Rulf heeft problemen om de bal te vangen. Altpeter is nu in balbezit. Rulf onderschept slim de pass. Rulf draait met de bal, schiet en ... Wrobel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - len 8:0

44e minuut.
Daar is Louzán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Louzán met een sublieme pass. Altpeter verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcilă probeert de bal met de borst te controleren. Crăcilă geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Wrobel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rulf rent richting de bal. Rulf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - len 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strzała Płotno 23%, len 77%.
Strzała Płotno - len 9:0

49e minuut.
Lembelle geeft de bal voor. Wrobel speelt de bal door. Lembelle heeft problemen om de bal te vangen. Lembelle geeft een lange en hoge pass. Rulf springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - len 10:0

51e minuut.
Lembelle met een sublieme pass. Rulf rent richting de bal. Louzán rent richting de bal. Rulf is nu in balbezit. Rulf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - len 11:0

75e minuut.
Bica rent richting de bal. Bica passt de bal in één keer door. Louzán is nu in balbezit. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Fehlisch is nu in balbezit. Crăcilă verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcilă probeert naar een medespeler te passen. Rulf is nu in balbezit. Rulf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica geeft een hoge lob. Altpeter heeft problemen om de bal te vangen. Louzán onderschept slim de pass. Louzán schiet op doel. Wrobel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - len 12:0

84e minuut.
Fehlisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf verovert de bal door een tackle van achteren. Rulf passt de bal in één keer door. Louzán bereikt de bal nog maar net als eerste. Louzán draait met de bal, schiet en ... Wrobel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - len 13:0

85e minuut.
Wölk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wölk passt de bal zonder na te denken. Fehlisch is nu in balbezit. Rulf onderschept slim de pass. Rulf draait met de bal, schiet en ... Wrobel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strzała Płotno 19%, len 81%.
Strzała Płotno - len 13:0

len