Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheraton Team Kaputimkino
HOCH Tactiek 2st
48% Balbezit 52%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 33.5
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Klungelig pakt Nwagazi de bal. Drljača rent richting de bal. Drljača passt de bal met de wreef. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispas passt de bal in één keer door. Klingler bereikt de bal nog maar net als eerste. Robѕon rent richting de bal. Robѕon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Płocharski geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Dobrea speelt de bal door. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap. Pahn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Asamoah rent richting de bal. Asamoah passt de bal in één keer door. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - Kaputimkino 1:0

16e minuut.
Garbe geeft een hoge lob. Daar is Bonev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - Kaputimkino 2:0

17e minuut.
Pahn speelt de bal door. Asamoah met een sublieme pass. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ... Pahn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - Kaputimkino 3:0

22e minuut.
Zanters onderschept slim de pass. Zanters geeft een hoge lob. Drljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljača geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hưng krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Nwagazi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonev krijgt een gele kaart. Hoàng Hưng raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoàng Hưng legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - Kaputimkino 4:0

39e minuut.
Moravčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptiste onderschept slim de pass. Baptiste passt de bal in één keer door. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - Kaputimkino 5:0

45e minuut.
Drljača met een snelle inworp. Garbe is nu in balbezit. Klingler onderschept slim de pass. Drljača verovert de bal door een tackle van achteren. Drljača geeft de bal voor. Pahn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheraton Team 34%, Kaputimkino 66%.
Sheraton Team - Kaputimkino 5:0

47e minuut.
Płocharski neemt vlug de vrije trap. Bonev is nu in balbezit. Hoàng Hưng onderschept slim de pass. Hoàng Hưng schiet op doel. Pahn probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Ispas rent richting de bal. Drljača onderschept slim de pass. Nwagazi begaat een overtreding. Nwagazi krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Garbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbe passt de bal met de wreef. Mayer probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - Kaputimkino 6:0

71e minuut.
Asamoah passt de bal in één keer door. Drljača is nu in balbezit. Drljača met een sublieme pass. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Drljača rent richting de bal. Drljača passt de bal in één keer door. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bonev de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mitev met een sublieme pass. Baptiste rent richting de bal. Baptiste speelt de bal door. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheraton Team 34%, Kaputimkino 66%.
Sheraton Team - Kaputimkino 6:0