Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaputimkino Sheraton Team
2st Tactiek HOCH
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
33.1 gemiddelde waardering 45.8
adequate Schieten good
poor Passen solid
average Verdedigen good


5e minuut.
Drljača is nu in balbezit. Drljača probeert naar een medespeler te passen. Bonev is nu in balbezit. Mayer onderschept slim de pass. Mayer haalt uit met een fantastische trap. Pahn bokst de bal weg.

7e minuut.
Gahr speelt de bal door. Baptiste geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bonev de bal. Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Moravčík probeert naar een medespeler te passen. Dobrea geeft de bal voor. Zanters rent richting de bal. Klingler verovert de bal door een tackle van achteren. Klingler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Baptiste probeert naar een medespeler te passen. Bonev is nu in balbezit. Mayer verovert de bal door een tackle van achteren. Mayer schiet op doel. Pahn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaputimkino - Sheraton Team 0:1

16e minuut.
Drljača geeft een lange en hoge pass. Bonev kopt de bal weg. Klungelig pakt Nwagazi de bal. Mayer is nu in balbezit. Mayer draait met de bal, schiet en ... Pahn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pahn speelt de bal door. Moravčík met een sublieme pass. Klingler bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingler haalt uit met een fantastische trap. Antoś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kaputimkino - Sheraton Team 1:1

22e minuut.
Drljača onderschept slim de pass. Drljača geeft de bal voor. Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaputimkino - Sheraton Team 1:2

23e minuut.
Mayer verovert de bal door een tackle van achteren. Drljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljača probeert naar een medespeler te passen. Mayer rent richting de bal. Mayer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Płocharski onderschept slim de pass. Płocharski geeft de bal voor. Daar is Mayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Drljača geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mayer krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klank komt het veld opgelopen. Stampfer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaputimkino 70%, Sheraton Team 30%.
Kaputimkino - Sheraton Team 1:2

47e minuut.
Klingler controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Falsetti maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gower kopt de bal weg. Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Doeltrap. Pahn met een harde bal richting middenveld. Baptiste rent richting de bal. Baptiste probeert naar een medespeler te passen. Bonev verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaputimkino - Sheraton Team 1:3

51e minuut.
Stampfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stampfer speelt de bal door. Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer schiet op doel. Pahn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Drljača onderschept slim de pass. Drljača met een sublieme pass. Mayer rent richting de bal. Mayer draait met de bal, schiet en ... Pahn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaputimkino - Sheraton Team 1:4

79e minuut.
Klingler kopt de bal weg. Mayer controleert de bal met de borst. Gamerdinger rent richting de bal. Mayer verovert de bal door een tackle van achteren. Mayer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Baptiste verovert de bal door een tackle van achteren. Baptiste probeert naar een medespeler te passen. Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kaputimkino - Sheraton Team 1:5

84e minuut.
Gower speelt de bal door. Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea rent richting de bal. Mayer onderschept slim de pass. Mayer schiet op doel. Pahn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaputimkino 59%, Sheraton Team 41%.
Kaputimkino - Sheraton Team 1:5