Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silver 47 ADream
Slabi protivnik Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 20.8
solid Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Morous controleert de bal met de borst. Morous geeft de bal voor. Cabezas kan de bal niet met de borst controleren. Frycz is nu in balbezit. Frycz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfizenmaier is nu in balbezit. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - ADream 1:0

12e minuut.
Morous is nu in balbezit. Morous met een sublieme pass. Heide heeft problemen om de bal te vangen. Heide geeft een hoge lob. Prentice kopt de bal weg. Kirsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Janicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Heide met een sublieme pass. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz schiet op doel. Pfizenmaier probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - ADream 2:0

20e minuut.
Kirkstein kopt de bal weg. Morous probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pfizenmaier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frycz rent richting de bal. Frycz schiet op doel. Kirsch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cabezas de bal. Cabezas schiet op doel. Kirsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - ADream 3:0

28e minuut.
Daar is Noormann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frycz rent richting de bal. Noormann is nu in balbezit. Frycz verovert de bal door een tackle van achteren. Frycz draait met de bal, schiet en ... Kirsch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cabezas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - ADream 4:0

33e minuut.
Kirkstein kopt de bal weg. Daar is Käufer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jachacz is nu in balbezit. Jachacz geeft de bal voor. Cabezas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - ADream 5:0

40e minuut.
Frycz kopt de bal weg. Daar is Janicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frycz is nu in balbezit. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
MacKeggie rent richting de bal. Morous bereikt de bal nog maar net als eerste. Heide speelt de bal door. Klungelig pakt Cabezas de bal. Cabezas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cabezas kopt de bal weg. Frycz heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz is nu in balbezit. Frycz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - ADream 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver 47 30%, ADream 70%.
Silver 47 - ADream 6:0

47e minuut.
Käufer speelt de bal door. Prentice speelt de bal door. Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz schiet op doel. Paal! Kirsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Prentice verovert de bal door een tackle van achteren. Prentice geeft de bal voor. Frycz is nu in balbezit. Frycz schiet op doel. Kirsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - ADream 7:0

51e minuut.
Jachacz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Noormann de bal onder controle te krijgen. Janicki speelt de bal door. Heide is nu in balbezit. Heide geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Morous speelt de bal door. Heide rent richting de bal. Heide geeft de bal voor. Frycz springt en kopt de bal. Kirsch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
MacKeggie geeft een lange en hoge pass. Frycz heeft problemen om de bal te vangen. Kirkstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz verovert de bal door een tackle van achteren. Frycz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Jachacz met een sublieme pass. Morous bereikt de bal nog maar net als eerste. Morous speelt de bal door. Cabezas rent richting de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - ADream 8:0

76e minuut.
Fisić geeft de bal voor. Inworp. Türk met de inworp. Termath is nu in balbezit. Termath haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Prentice passt de bal zonder na te denken. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz met een sublieme pass. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - ADream 9:0

86e minuut.
Morous zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. Heide geeft de bal voor. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Heide is nu in balbezit. Heide geeft een hoge lob. Daar is Kirkstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frycz is nu in balbezit. Frycz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver 47 31%, ADream 69%.
Silver 47 - ADream 9:0