Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADream Silver 47
Normal Tactiek Slabi prot 3ATT
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 44.3
poor Schieten solid
weak Passen solid
weak Verdedigen good


12e minuut.
Morous zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prentice rent richting de bal. Prentice passt de bal in één keer door. Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cabezas rent richting de bal. Cabezas passt de bal met de wreef. Frycz rent richting de bal. Frycz haalt uit met een fantastische trap. Kirsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Silver 47 0:1

14e minuut.
Frycz rent richting de bal. Noormann verovert de bal door een tackle van achteren. Gulgowski onderschept slim de pass. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Silver 47 0:2

17e minuut.
Gulgowski speelt de bal door. Frycz heeft problemen om de bal te vangen. Frycz probeert naar een medespeler te passen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Silver 47 0:3

22e minuut.
Prentice speelt de bal door. Morous probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gulgowski de bal. Gulgowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Silver 47 0:4

28e minuut.
Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. Heide geeft de bal voor. Daar is Balent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frycz is nu in balbezit. Frycz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Silver 47 0:5

31e minuut.
Prentice is nu in balbezit. Prentice geeft de bal voor. Daar is Frycz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. Kirsch bokst de bal weg.

33e minuut.
Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulgowski onderschept slim de pass. Gulgowski met een sublieme pass. Frycz rent richting de bal. Frycz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Silver 47 0:6

34e minuut.
Prentice probeert naar een medespeler te passen. Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. Heide passt de bal met de wreef. Frycz rent richting de bal. Frycz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Eisenhofer passt de bal in één keer door. Luša is nu in balbezit. Termath onderschept slim de pass. Termath schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADream 68%, Silver 47 32%.
ADream - Silver 47 0:6

49e minuut.
Noormann is nu in balbezit. MacKeggie onderschept slim de pass. MacKeggie met een sublieme pass. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kirsch met een harde bal richting middenveld. Morous kopt de bal weg. Gulgowski is nu in balbezit. Frycz is nu in balbezit. Frycz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Morous kopt de bal weg. Noormann heeft problemen om de bal te vangen. Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. Heide geeft de bal voor. Cabezas springt en kopt de bal. Kirsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Noormann heeft problemen om de bal te vangen. MacKeggie verovert de bal door een tackle van achteren. MacKeggie met een sublieme pass. Klungelig pakt Cabezas de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Kirsch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Silver 47 0:7

56e minuut.
Balent geeft een hoge lob. Guilbert geeft een hoge lob. Frycz kopt de bal weg. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Janicki speelt de bal door. Morous geeft een hoge lob. Frycz rent richting de bal. Frycz haalt uit met een fantastische trap. Kirsch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Janicki de bal onder controle te krijgen. Frycz kopt de bal weg. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. Kirsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kirsch met een harde bal richting middenveld. Wollenick kopt de bal weg. Guilbert probeert de bal aan de voet te houden. Termath verovert de bal door een tackle van achteren. Termath schiet op doel. Vergallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
MacKeggie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeggie geeft een lange en hoge pass. Balent heeft problemen om de bal te vangen. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kirsch trapt de bal weg. Morous kopt de bal weg. Janicki rent richting de bal. Gulgowski onderschept slim de pass. Gulgowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Morous zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prentice bereikt de bal nog maar net als eerste. Prentice geeft de bal voor. Cabezas springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
MacKeggie speelt de bal door. Käufer onderschept slim de pass. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Kirsch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Silver 47 0:8

86e minuut.
Prentice geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Frycz de bal. Cabezas rent richting de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Kirsch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Silver 47 0:9

88e minuut.
Balent rent richting de bal. Frycz verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pfizenmaier. Pfizenmaier krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADream 75%, Silver 47 25%.
ADream - Silver 47 0:9