Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuspo Roßtal len
Scary Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
18% Spel op eigen helft 82%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 18.5
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Gusinu geeft een lange en hoge pass. Knižnér kopt de bal weg. Olteanu probeert naar een medespeler te passen. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Olteanu onderschept slim de pass. Olteanu passt de bal zonder na te denken. Alfini rent richting de bal. Alfini haalt uit met een fantastische trap. Viebig probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wrobel met een sublieme pass. Mits kopt de bal weg. Alfini rent richting de bal. Alfini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Neuendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Baez verovert de bal door een tackle van achteren. Baez passt de bal zonder na te denken. Olteanu rent richting de bal. Olteanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Neuendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Baez verovert de bal door een tackle van achteren. Baez probeert naar een medespeler te passen. Olteanu rent richting de bal. Olteanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rocher probeert naar een medespeler te passen. Olteanu rent richting de bal. Knižnér met een sublieme pass. Alfini rent richting de bal. Alfini schiet op doel. Wrobel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mits probeert naar een medespeler te passen. Rocher met een sublieme pass. Groninger rent richting de bal. Alfini onderschept slim de pass. Alfini schiet op doel. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Coutant passt de bal zonder na te denken. Schunke rent richting de bal. Schunke geeft een lange en hoge pass. Olteanu kopt de bal weg. Coutant geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mits speelt de bal door. Knižnér rent richting de bal. Knižnér passt de bal zonder na te denken. Olteanu rent richting de bal. Olteanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Groninger geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coutant met de inworp. Alfini rent richting de bal. Alfini schiet op doel. Wrobel bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Coutant neemt de hoekschop. Olteanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Knižnér met een sublieme pass. Viebig is nu in balbezit. Alfini verovert de bal door een tackle van achteren. Alfini haalt uit met een fantastische trap. Wrobel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - len 1:0

33e minuut.
Damminger is nu in balbezit. Alfini onderschept slim de pass. Klungelig pakt Mits de bal. Alfini rent richting de bal. Alfini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wrobel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Daar is Fehlisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu passt de bal zonder na te denken. Alfini rent richting de bal. Alfini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Coutant rent richting de bal. Coutant passt de bal in één keer door. Alfini is nu in balbezit. Alfini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - len 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuspo Roßtal 13%, len 87%.
Tuspo Roßtal - len 2:0

47e minuut.
Groninger kopt de bal weg. Alfini is nu in balbezit. Alfini passt de bal met de wreef. Olteanu rent richting de bal. Olteanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Coutant met een snelle inworp. Alfini geeft een hoge lob. Welsch kan de bal niet met de borst controleren. Olteanu rent richting de bal. Olteanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - len 3:0

54e minuut.
Coutant speelt de bal door. Mits probeert naar een medespeler te passen. Knižnér heeft problemen om de bal te vangen. Rocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Olteanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Alfini de bal. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu schiet op doel. Wrobel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - len 4:0

59e minuut.
Alfini onderschept slim de pass. Alfini met een sublieme pass. Daar is Olteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olteanu haalt uit met een fantastische trap. Wrobel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - len 5:0

65e minuut.
Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini is nu in balbezit. Olteanu rent richting de bal. Olteanu haalt uit met een fantastische trap. Wrobel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Altpeter geeft een lange en hoge pass. Inworp. Knižnér met een snelle inworp. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - len 6:0

69e minuut.
Wrobel met een harde bal richting middenveld. Mits kopt de bal weg. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Coutant bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutant passt de bal zonder na te denken. Altpeter rent richting de bal. Alfini onderschept slim de pass. Alfini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olteanu rent richting de bal. Olteanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Knižnér passt de bal zonder na te denken. Mits bereikt de bal nog maar net als eerste. Mits speelt de bal door. Olteanu rent richting de bal. Olteanu draait met de bal, schiet en ... Wrobel bokst de bal weg.

77e minuut.
Fehlisch rent richting de bal. Mits verovert de bal door een tackle van achteren. Mits met een sublieme pass. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini is nu in balbezit. Mits speelt de bal door. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuspo Roßtal 23%, len 77%.
Tuspo Roßtal - len 6:0
len