Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 18:59
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.16 [del]
  • Stadion: len Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
len Tuspo Roßtal
Normal Tactiek Scary
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 45
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Olteanu geeft een hoge lob. Viebig rent richting de bal. Alfini verovert de bal door een tackle van achteren. Alfini haalt uit met een fantastische trap. Paal!

4e minuut.
Mits bereikt de bal nog maar net als eerste. Mits geeft een lange en hoge pass. Altpeter heeft problemen om de bal te vangen. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu haalt uit met een fantastische trap. Wrobel bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fehlisch kopt de bal weg. Mits rent richting de bal. Mits passt de bal in één keer door. Alfini is nu in balbezit. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Olteanu is nu in balbezit. Olteanu passt de bal zonder na te denken. Daar is Alfini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Tuspo Roßtal 0:1

18e minuut.
Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu passt de bal zonder na te denken. Alfini heeft problemen om de bal te vangen. Alfini haalt uit met een fantastische trap. Wrobel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Tuspo Roßtal 0:2

21e minuut.
Altpeter geeft een lange en hoge pass. Inworp. Knižnér met de inworp. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Damminger passt de bal in één keer door. Mits is nu in balbezit. Mits geeft de bal voor. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Knižnér speelt de bal door. Daar is Mits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mits probeert naar een medespeler te passen. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rocher probeert naar een medespeler te passen. Knižnér met een sublieme pass. Coutant is nu in balbezit. Coutant geeft een hoge lob. Olteanu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Knižnér probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Olteanu de bal. Olteanu speelt de bal door. Alfini is nu in balbezit. Alfini schiet op doel. Wrobel bokst de bal weg. Altpeter is nu in balbezit. Alfini verovert de bal door een tackle van achteren. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Tuspo Roßtal 0:3

38e minuut.
Mits met een sublieme pass. Altpeter rent richting de bal. Altpeter passt de bal zonder na te denken. Alfini is nu in balbezit. Alfini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
len - Tuspo Roßtal 0:4

39e minuut.
Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini passt de bal in één keer door. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
len - Tuspo Roßtal 0:5

42e minuut.
Knižnér bereikt de bal nog maar net als eerste. Knižnér geeft een hoge lob. Olteanu kopt de bal weg. Alfini is nu in balbezit. Alfini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Tuspo Roßtal 0:6

44e minuut.
Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mits rent richting de bal. Mits passt de bal in één keer door. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: len 78%, Tuspo Roßtal 22%.
len - Tuspo Roßtal 0:6

49e minuut.
Mits bereikt de bal nog maar net als eerste. Mits passt de bal in één keer door. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu schiet op doel. Altpeter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Rocher kopt de bal weg. Groninger is nu in balbezit. Alfini onderschept slim de pass. Alfini geeft de bal voor. Olteanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Coutant met een sublieme pass. Alfini rent richting de bal. Viebig is nu in balbezit. Alfini verovert de bal door een tackle van achteren. Alfini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Tuspo Roßtal 0:7

55e minuut.
Mits met een sublieme pass. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini passt de bal zonder na te denken. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Daar is Fehlisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fehlisch geeft de bal voor. Knižnér kopt de bal weg. Daar is Olteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olteanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gusinu geeft een lange en hoge pass. Coutant rent richting de bal. Coutant passt de bal zonder na te denken. Alfini rent richting de bal. Alfini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rocher probeert naar een medespeler te passen. Knižnér rent richting de bal. Knižnér met een sublieme pass. Alfini heeft problemen om de bal te vangen. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Olteanu is nu in balbezit. Olteanu passt de bal zonder na te denken. Viebig rent richting de bal. Alfini onderschept slim de pass. Alfini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Altpeter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Tuspo Roßtal 0:8

83e minuut.
Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu draait met de bal, schiet en ... Viebig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alfini rent richting de bal. Alfini geeft een lange en hoge pass. Wrobel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Groninger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Fehlisch de bal. Alfini is nu in balbezit. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mits kopt de bal weg. Klungelig pakt Groninger de bal. Alfini is nu in balbezit. Alfini schiet op doel. Viebig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Knižnér neemt de hoekschop. Viebig verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: len 85%, Tuspo Roßtal 15%.
len - Tuspo Roßtal 0:8
len