Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FV Sandhausen Strzała Płotno
442 Tactiek Test DW
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 38.7
average Schieten solid
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


5e minuut.
Lembelle speelt de bal door. Bica rent richting de bal. Bica met een sublieme pass. Rulf rent richting de bal. Rulf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Louzán met een sublieme pass. Crăcilă rent richting de bal. Riether begaat een overtreding. Crăcilă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maretto komt bij de bal en schiet. Jacobsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Louzán met een sublieme pass. Lembelle is nu in balbezit. Lembelle geeft een hoge lob. Rulf is nu in balbezit. Rulf haalt uit met een fantastische trap. Jacobsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Teligmann rent richting de bal. Bica onderschept slim de pass. Bica speelt de bal door. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Strzała Płotno 0:1

18e minuut.
Zeh rent richting de bal. Doru rent richting de bal. Zeh maakt een afschuwelijke overtreding. Zeh krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Lembelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembelle probeert naar een medespeler te passen. Rulf is nu in balbezit. Rulf draait met de bal, schiet en ... Torgen probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Strzała Płotno 0:2

25e minuut.
Maretto kopt de bal weg. Klungelig pakt Lembelle de bal. Lembelle passt de bal zonder na te denken. Rulf rent richting de bal. Rulf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lembelle onderschept slim de pass. Lembelle geeft de bal voor. Crăcilă kopt de bal weg. Daar is Rulf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rulf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Strzała Płotno 0:3

29e minuut.
Ettl rent richting de bal. Bica onderschept slim de pass. Bica probeert naar een medespeler te passen. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Louzán verovert de bal door een tackle van achteren. Louzán geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ettl de bal onder controle te krijgen. Rulf rent richting de bal. Rulf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Strzała Płotno 0:4

35e minuut.
Jochem onderschept slim de pass. Maretto geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jochem de bal onder controle te krijgen. Rulf is nu in balbezit. Rulf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Schöbl geeft een hoge lob. Palmelund is nu in balbezit. Palmelund passt de bal met de wreef. Maretto met een sublieme pass. Lembelle geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Sandhausen 84%, Strzała Płotno 16%.
FV Sandhausen - Strzała Płotno 0:4

46e minuut.
Crăcilă passt de bal met de wreef. Ettl speelt de bal door. Teligmann kan de bal niet met de borst controleren. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Strzała Płotno 0:5

49e minuut.
Lembelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembelle geeft een lange en hoge pass. Louzán probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rulf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rulf haalt uit met een fantastische trap. Jacobsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Lembelle passt de bal in één keer door. Louzán bereikt de bal nog maar net als eerste. Louzán passt de bal met de wreef. Rulf is nu in balbezit. Rulf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Strzała Płotno 0:6

53e minuut.
Riether geeft een hoge lob. Inworp. Doru met de inworp. Klungelig pakt Crăcilă de bal. Crăcilă geeft de bal voor. Jacobsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jacobsen probeert naar een medespeler te passen. Crăcilă kopt de bal weg. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf haalt uit met een fantastische trap. Jacobsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Crăcilă geeft een lange en hoge pass. Schöbl onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lembelle geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Crăcilă kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Bica rent richting de bal. Teligmann rent richting de bal. Bica onderschept slim de pass. Bica geeft de bal voor. Rulf krijgt zijn hoofd ertegen. Jacobsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Torgen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacobsen bokst de bal weg. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf schiet op doel. Jacobsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Strzała Płotno 0:7

68e minuut.
Schöbl geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarabelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lembelle is nu in balbezit. Lembelle geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Strzała Płotno 0:8

73e minuut.
Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Louzán is nu in balbezit. Louzán geeft een hoge lob. Rulf rent richting de bal. Rulf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Strzała Płotno 0:9

78e minuut.
Lembelle is nu in balbezit. Lembelle geeft de bal voor. Daar is Bica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rulf rent richting de bal. Rulf draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bica met een sublieme pass. Merighi heeft problemen om de bal te vangen. Merighi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lembelle de bal. Lembelle geeft een lange en hoge pass. Jacobsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Sandhausen 72%, Strzała Płotno 28%.
FV Sandhausen - Strzała Płotno 0:9