Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strzała Płotno Kaputimkino
Test DW Tactiek 2st
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.3 gemiddelde waardering 32.5
good Schieten adequate
adequate Passen weak
adequate Verdedigen average


9e minuut.
Louzán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Frączczak komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Scarabelli onderschept slim de pass. Scarabelli passt de bal zonder na te denken. Lembelle speelt de bal door. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bica passt de bal met de wreef. Bonev is nu in balbezit. Rulf verovert de bal door een tackle van achteren. Rulf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - Kaputimkino 1:0

26e minuut.
Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă onderschept slim de pass. Crăcilă probeert naar een medespeler te passen. Rulf is nu in balbezit. Rulf draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - Kaputimkino 2:0

29e minuut.
Frączczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frączczak probeert naar een medespeler te passen. Crăcilă speelt de bal door. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Crăcilă met een snelle inworp. Bica is nu in balbezit. Bica geeft de bal voor. Lembelle geeft een hoge lob. Rulf maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nwagazi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baldt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strzała Płotno 32%, Kaputimkino 68%.
Strzała Płotno - Kaputimkino 2:0

52e minuut.
Doeltrap. Blanche trapt de bal weg. Frączczak kopt de bal weg. Rulf is nu in balbezit. Rulf draait met de bal, schiet en ... Pahn bokst de bal weg. Klungelig pakt Gamerdinger de bal. Rulf rent richting de bal. Rulf haalt uit met een fantastische trap. Pahn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - Kaputimkino 3:0

54e minuut.
Frączczak met een sublieme pass. Baldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf verovert de bal door een tackle van achteren. Rulf haalt uit met een fantastische trap. Pahn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - Kaputimkino 4:0

63e minuut.
Bica kopt de bal weg. Rulf is nu in balbezit. Rulf passt de bal met de wreef. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarabelli verovert de bal door een tackle van achteren. Scarabelli geeft de bal voor. Vestić rent richting de bal. Vestić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Maretto geeft de bal voor. Rulf is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonev. Bonev krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Dobrea met een sublieme pass. Crăcilă rent richting de bal. Crăcilă met een sublieme pass. Rulf is nu in balbezit. Rulf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bonev geeft een hoge lob. Merighi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merighi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

90e minuut.
Gamerdinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frączczak met een sublieme pass. Rulf is nu in balbezit. Rulf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strzała Płotno 35%, Kaputimkino 65%.
Strzała Płotno - Kaputimkino 4:0