Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADream Tuspo Roßtal
Normal Tactiek Scary
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 40.2
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knižnér met de inworp. Mits met een sublieme pass. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Olteanu onderschept slim de pass. Olteanu passt de bal met de wreef. Mits speelt de bal door. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Coutant bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutant passt de bal in één keer door. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Tuspo Roßtal 0:1

7e minuut.
Olteanu heeft problemen om de bal te vangen. Mits is nu in balbezit. Mits speelt de bal door. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini schiet op doel. Kirsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Tuspo Roßtal 0:2

12e minuut.
Knižnér met een sublieme pass. Alfini is nu in balbezit. Alfini geeft de bal voor. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Noormann rent richting de bal. Coutant onderschept slim de pass. Coutant passt de bal met de wreef. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Mits bereikt de bal nog maar net als eerste. Mits passt de bal in één keer door. Kirkstein heeft problemen om de bal te vangen. Olteanu rent richting de bal. Olteanu haalt uit met een fantastische trap. Kirsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Alfini rent richting de bal. Kirkstein verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Coutant geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Olteanu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Coutant passt de bal met de wreef. Janicki rent richting de bal. Mits verovert de bal door een tackle van achteren. Mits draait met de bal, schiet en ... Kirsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Tuspo Roßtal 0:3

29e minuut.
Käufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Käufer passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Noormann de bal onder controle te krijgen. Olteanu rent richting de bal. Olteanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Baez met een sublieme pass. Knižnér rent richting de bal. Knižnér geeft de bal voor. Alfini rent richting de bal. Alfini schiet op doel. Kirsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Baez geeft een lange en hoge pass. Mits bereikt de bal nog maar net als eerste. Mits passt de bal in één keer door. Alfini is nu in balbezit. Alfini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADream 60%, Tuspo Roßtal 40%.
ADream - Tuspo Roßtal 0:3

46e minuut.
Schunke is nu in balbezit. Schunke geeft een lange en hoge pass. Käufer kopt de bal weg. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Tuspo Roßtal 0:4

50e minuut.
Olteanu rent richting de bal. Olteanu met een sublieme pass. Käufer is nu in balbezit. Alfini verovert de bal door een tackle van achteren. Alfini haalt uit met een fantastische trap. Kirsch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Inworp. Coutant met een snelle inworp. Rocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocher speelt de bal door. Coutant geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Coutant verovert de bal door een tackle van achteren. Coutant passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alfini de bal. Kirkstein rent richting de bal. Alfini verovert de bal door een tackle van achteren. Kirsch bokst de bal weg.

58e minuut.
Wollenick rent richting de bal. Knižnér geeft een hoge lob. Wollenick probeert de bal aan de voet te houden. Olteanu rent richting de bal. Olteanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Tegeder komt het veld opgelopen. Baues komt het veld opgelopen. Amermann komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Janicki rent richting de bal. Alfini onderschept slim de pass. Alfini speelt de bal door. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Baues speelt de bal door. Mits is nu in balbezit. Mits probeert naar een medespeler te passen. Alfini rent richting de bal. Alfini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kirsch trapt de bal weg. Mits kopt de bal weg. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Tuspo Roßtal 0:5

76e minuut.
Baues rent richting de bal. Baues passt de bal in één keer door. Alfini met een sublieme pass. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pfizenmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini onderschept slim de pass. Kirkstein is nu in balbezit. Alfini onderschept slim de pass. Alfini haalt uit met een fantastische trap. Kirsch bokst de bal weg.

79e minuut.
Termath bereikt de bal nog maar net als eerste. Baez onderschept slim de pass. Baez met een sublieme pass. Alfini is nu in balbezit. Alfini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Janicki rent richting de bal. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Olteanu rent richting de bal. Olteanu passt de bal in één keer door. Alfini is nu in balbezit. Alfini haalt uit met een fantastische trap. Kirsch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kirsch trapt de bal weg van het doel. Mits kopt de bal weg. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Tuspo Roßtal 0:6

90e minuut.
Olteanu rent richting de bal. Pfizenmaier is nu in balbezit. Olteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Olteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Tuspo Roßtal 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADream 83%, Tuspo Roßtal 17%.
ADream - Tuspo Roßtal 0:7