Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuspo Roßtal ADream
Scary Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 22
very good Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen weak


10e minuut.
Noormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormann passt de bal in één keer door. Janicki met een sublieme pass. Knižnér heeft problemen om de bal te vangen. Knižnér geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Eisenhofer rent richting de bal. Eisenhofer geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Noormann de bal onder controle te krijgen. Alfini rent richting de bal. Alfini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Olteanu rent richting de bal. Olteanu passt de bal in één keer door. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini haalt uit met een fantastische trap. Kirkstein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Alfini geeft de bal voor. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Knižnér zal de hoekschop nemen. Alfini springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Noormann rent richting de bal. Coutant onderschept slim de pass. Coutant probeert naar een medespeler te passen. Alfini rent richting de bal. Alfini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - ADream 1:0

36e minuut.
Coutant bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutant passt de bal zonder na te denken. Alfini is nu in balbezit. Alfini draait met de bal, schiet en ... Kirsch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Coutant passt de bal zonder na te denken. Daar is Mits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mits met een sublieme pass. Olteanu rent richting de bal. Olteanu draait met de bal, schiet en ... Kirsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Käufer geeft een lange en hoge pass. Daar is Balent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu draait met de bal, schiet en ... Kirsch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - ADream 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuspo Roßtal 26%, ADream 74%.
Tuspo Roßtal - ADream 2:0

48e minuut.
Knižnér passt de bal in één keer door. Mits geeft een lange en hoge pass. Coutant met een sublieme pass. Daar is Alfini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfini haalt uit met een fantastische trap. Kirsch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pfizenmaier kopt de bal weg. Eisenhofer probeert de bal aan de voet te houden. Knižnér bereikt de bal nog maar net als eerste. Knižnér geeft een lange en hoge pass. Kirsch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Coutant met een snelle inworp. Mits met een sublieme pass. Alfini is nu in balbezit. Alfini schiet op doel. Kirsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Coutant passt de bal zonder na te denken. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini speelt de bal door. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - ADream 3:0

54e minuut.
Daar is Alfini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Käufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini onderschept slim de pass. Alfini haalt uit met een fantastische trap. Kirsch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - ADream 4:0

55e minuut.
Olteanu onderschept slim de pass. Pfizenmaier speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Janicki de bal onder controle te krijgen. Mits rent richting de bal. Mits draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Knižnér speelt de bal door. Mits is nu in balbezit. Mits speelt de bal door. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu geeft een lange en hoge pass. Kirsch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Janicki geeft de bal voor. Inworp. Knižnér zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Olteanu rent richting de bal. Olteanu passt de bal met de wreef. Mits rent richting de bal. Alfini rent richting de bal. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - ADream 5:0

65e minuut.
Knižnér heeft problemen om de bal te vangen. Knižnér probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Olteanu de bal. Olteanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pfizenmaier de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tegeder komt het veld opgelopen. Baues komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Knižnér speelt de bal door. Mits heeft problemen om de bal te vangen. Mits passt de bal met de wreef. Baues rent richting de bal. Baues schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kirsch bokst de bal weg.

76e minuut.
Mits passt de bal zonder na te denken. Olteanu rent richting de bal. Olteanu passt de bal zonder na te denken. Baues is nu in balbezit. Baues draait met de bal, schiet en ... Kirsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Coutant bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutant passt de bal in één keer door. Baues heeft problemen om de bal te vangen. Baues geeft de bal voor. Pfizenmaier kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuspo Roßtal 18%, ADream 82%.
Tuspo Roßtal - ADream 5:0