Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 18:59
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.16 [del]
  • Stadion: len Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3098
len Silver 47
Normal Tactiek Slabi prot 3ATT
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 46.4
poor Schieten good
weak Passen solid
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Morous passt de bal in één keer door. Altpeter rent richting de bal. Frycz verovert de bal door een tackle van achteren. Frycz schiet op doel. Wrobel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Silver 47 0:1

11e minuut.
Jachacz verovert de bal door een tackle van achteren. Jachacz geeft een hoge lob. Gulgowski is nu in balbezit. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Silver 47 0:2

12e minuut.
Klungelig pakt Frycz de bal. Viebig is nu in balbezit. Gulgowski verovert de bal door een tackle van achteren. Frycz is nu in balbezit. Frycz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Gulgowski heeft problemen om de bal te vangen. Heide rent richting de bal. Heide passt de bal zonder na te denken. Gulgowski is nu in balbezit. Gulgowski schiet op doel. Wrobel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Frycz heeft problemen om de bal te vangen. Morous bereikt de bal nog maar net als eerste. Morous speelt de bal door. Frycz rent richting de bal. Frycz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Heide geeft de bal voor. Wrobel speelt de bal door. Wölk kopt de bal weg. Klungelig pakt Gulgowski de bal. Gulgowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miłowski met de inworp. Heide heeft problemen om de bal te vangen. Heide geeft de bal voor. Frycz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jachacz speelt de bal door. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz passt de bal in één keer door. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Silver 47 0:3

30e minuut.
Wölk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wölk passt de bal in één keer door. Cabezas speelt de bal door. Frycz rent richting de bal. Frycz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Viebig geeft een hoge lob. Morous bereikt de bal nog maar net als eerste. Morous passt de bal in één keer door. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Wrobel met een harde bal richting middenveld. Jachacz kopt de bal weg. Miłowski speelt de bal door. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Wrobel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Gulgowski passt de bal zonder na te denken. Viebig bereikt de bal nog maar net als eerste. Viebig geeft een hoge lob. Daar is Jachacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jachacz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Morous geeft de bal voor. Groninger kopt de bal weg. Welsch probeert de bal aan de voet te houden. Gulgowski rent richting de bal. Gulgowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gulgowski passt de bal zonder na te denken. Jachacz is nu in balbezit. Jachacz geeft de bal voor. Morous bereikt de bal nog maar net als eerste. Morous schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Viebig rent richting de bal. Frycz verovert de bal door een tackle van achteren. Frycz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Silver 47 0:4

45e minuut.
Gulgowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gulgowski passt de bal zonder na te denken. Jachacz speelt de bal door. Frycz is nu in balbezit. Frycz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: len 79%, Silver 47 21%.
len - Silver 47 0:4

47e minuut.
Doeltrap. Wrobel met een harde bal richting middenveld. Morous probeert de bal aan de voet te houden. Neuendorf onderschept slim de pass. Neuendorf geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Morous is nu in balbezit. Morous passt de bal met de wreef. Frycz rent richting de bal. Frycz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Silver 47 0:5

54e minuut.
Heide geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Altpeter de bal. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel. Wrobel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gulgowski rent richting de bal. Gulgowski geeft een lange en hoge pass. Cabezas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frycz is nu in balbezit. Frycz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Wrobel trapt de bal weg. Jachacz controleert de bal met de borst. Jachacz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Silver 47 0:6

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morous met een snelle inworp. Heide rent richting de bal. Heide geeft een lange en hoge pass. Frycz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Welsch rent richting de bal. Gulgowski onderschept slim de pass. Gulgowski met een sublieme pass. Cabezas rent richting de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Wrobel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Silver 47 0:7

69e minuut.
Fehlisch rent richting de bal. Frycz onderschept slim de pass. Frycz met een sublieme pass. Klungelig pakt Cabezas de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Altpeter bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz onderschept slim de pass. Frycz passt de bal met de wreef. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Morous bereikt de bal nog maar net als eerste. Morous geeft een hoge lob. Daar is Viebig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gulgowski rent richting de bal. Gulgowski schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Viebig geeft een hoge lob. Inworp. Morous met een snelle inworp. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gulgowski onderschept slim de pass. Gulgowski haalt uit met een fantastische trap. Viebig probeert de bal aan de voet te houden. Frycz rent richting de bal. Frycz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Silver 47 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: len 78%, Silver 47 22%.
len - Silver 47 0:8
len