Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silver 47 len
Slabi prot 3ATT Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 18.5
solid Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Inworp. Morous met de inworp. Heide is nu in balbezit. Heide geeft een hoge lob. Frycz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gulgowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gulgowski met een sublieme pass. Frycz is nu in balbezit. Frycz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - len 1:0

11e minuut.
Inworp. Morous met een snelle inworp. MacKeggie is nu in balbezit. MacKeggie geeft de bal voor. Prentice kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
MacKeggie passt de bal in één keer door. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas passt de bal in één keer door. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz draait met de bal, schiet en ... Wrobel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - len 2:0

15e minuut.
Heide rent richting de bal. Heide met een sublieme pass. MacKeggie rent richting de bal. MacKeggie geeft een lange en hoge pass. Frycz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - len 3:0

16e minuut.
Gulgowski probeert naar een medespeler te passen. Prentice rent richting de bal. Prentice probeert naar een medespeler te passen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Heide verovert de bal door een tackle van achteren. Heide passt de bal met de wreef. Cabezas rent richting de bal. Gulgowski rent richting de bal. Gulgowski schiet op doel. Wrobel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Fehlisch geeft een hoge lob. Inworp. Morous zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gulgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulgowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas probeert naar een medespeler te passen. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - len 4:0

22e minuut.
Fisić geeft de bal voor. Cabezas kopt de bal weg. Klungelig pakt Altpeter de bal. Frycz is nu in balbezit. Frycz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - len 5:0

24e minuut.
Prentice probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frycz de bal. Frycz passt de bal in één keer door. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz probeert naar een medespeler te passen. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Wrobel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - len 6:0

31e minuut.
Daar is Prentice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prentice met een sublieme pass. Frycz rent richting de bal. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - len 7:0

36e minuut.
Viebig geeft de bal voor. Eichert rent richting de bal. Fisić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisić geeft een lange en hoge pass. Cabezas controleert de bal met de borst. Wrobel bokst de bal weg.

37e minuut.
Daar is Prentice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prentice geeft een hoge lob. Gulgowski is nu in balbezit. Frycz rent richting de bal. Frycz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - len 8:0

40e minuut.
Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehlisch begaat een overtreding. Frycz raakt geblesseerd tijdens het duel. Miłowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cabezas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Viebig geeft een lange en hoge pass. Miłowski is nu in balbezit. Miłowski geeft een lange en hoge pass. Gulgowski is nu in balbezit. Gulgowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Gulgowski de bal. Heide probeert naar een medespeler te passen. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver 47 28%, len 72%.
Silver 47 - len 8:0

49e minuut.
Groninger bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas onderschept slim de pass. Cabezas speelt de bal door. Frycz is nu in balbezit. Frycz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - len 9:0

50e minuut.
Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulgowski is nu in balbezit. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulgowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - len 10:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morous met de inworp. Heide is nu in balbezit. Heide geeft een lange en hoge pass. Cabezas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Fehlisch bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeggie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeggie geeft de bal voor. Frycz heeft problemen om de bal te vangen. Frycz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Morous geeft een hoge lob. Frycz kopt de bal weg. Viebig probeert de bal met de borst te controleren. Frycz is nu in balbezit. Frycz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wrobel trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morous met een snelle inworp. Heide geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Heide passt de bal in één keer door. Morous bereikt de bal nog maar net als eerste. Morous geeft een lange en hoge pass. Frycz krijgt zijn hoofd ertegen. Wrobel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - len 11:0

63e minuut.
Heide onderschept slim de pass. Heide probeert naar een medespeler te passen. Prentice bereikt de bal nog maar net als eerste. Prentice geeft de bal voor. Gulgowski springt en kopt de bal. Wrobel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Morous geeft een hoge lob. Klungelig pakt Groninger de bal. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas passt de bal zonder na te denken. Prentice geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Prentice geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Morous de bal onder controle te krijgen. Gulgowski is nu in balbezit. Frycz rent richting de bal. Frycz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - len 12:0

66e minuut.
Wölk met een sublieme pass. Klungelig pakt Kählau de bal. Frycz rent richting de bal. Frycz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - len 13:0

69e minuut.
MacKeggie probeert naar een medespeler te passen. Groninger geeft de bal voor. Prentice probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Heide de bal. Cabezas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Frycz rent richting de bal. Frycz draait met de bal, schiet en ... Altpeter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - len 14:0

86e minuut.
Morous met een snelle inworp. Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. Wölk begaat een overtreding. Wölk krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Daar is MacKeggie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wölk is nu in balbezit. Wölk probeert naar een medespeler te passen. Morous bereikt de bal nog maar net als eerste. Morous geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Viebig is nu in balbezit. Frycz onderschept slim de pass. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Wrobel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - len 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver 47 21%, len 79%.
Silver 47 - len 15:0
len