Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FV Sandhausen Sheraton Team
Defend Tactiek HOCH
47% Balbezit 53%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
24.9 gemiddelde waardering 46.8
average Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen average


3e minuut.
Baptiste kopt de bal weg. Drljača geeft de bal voor. Daar is Teligmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap. Jacobsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drljača met de inworp. Baptiste rent richting de bal. Baptiste geeft een hoge lob. Hoàng Hưng maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Sheraton Team 0:1

11e minuut.
Galle is nu in balbezit. Asamoah onderschept slim de pass. Asamoah probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ... Jacobsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Ettl is nu in balbezit. Ettl speelt de bal door. Gahr geeft de bal voor. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Sheraton Team 0:2

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Ettl de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baptiste met een snelle inworp. Drljača is nu in balbezit. Drljača geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Baptiste heeft problemen om de bal te vangen. Baptiste geeft een hoge lob. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng schiet op doel. Jacobsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Sheraton Team 0:3

27e minuut.
Drljača controleert de bal met de borst. Drljača passt de bal met de wreef. Baptiste rent richting de bal. Baptiste geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hưng springt en kopt de bal. Jacobsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Gahr passt de bal in één keer door. Gower geeft een hoge lob. Klungelig pakt Teligmann de bal. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Sheraton Team 0:4

35e minuut.
Drljača geeft de bal voor. Klungelig pakt Torgen de bal. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng schiet op doel. Jacobsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Sheraton Team 0:5

39e minuut.
Gahr kopt de bal weg. Sooker is nu in balbezit. Gower verovert de bal door een tackle van achteren. Gower geeft een hoge lob. Hoàng Hưng krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Doeltrap. Jacobsen met een harde bal richting middenveld. Gahr kopt de bal weg. Baptiste geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jacobsen speelt de bal door. Baptiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptiste geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hoàng Hưng de bal. Hoàng Hưng schiet op doel. Jacobsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Baptiste speelt de bal door. Gower rent richting de bal. Gower passt de bal met de wreef. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Jacobsen trapt de bal weg van het doel. Baptiste probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baptiste geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Sandhausen 89%, Sheraton Team 11%.
FV Sandhausen - Sheraton Team 0:5

48e minuut.
Gahr is nu in balbezit. Gahr geeft de bal voor. Hoàng Hưng maakt een snoekduik en kopt de bal. Drljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljača geeft een lange en hoge pass. Jacobsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Gahr is nu in balbezit. Gahr geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap. Jacobsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Sheraton Team 0:6

52e minuut.
Baptiste is nu in balbezit. Baptiste geeft de bal voor. Drljača kopt de bal weg. Baptiste geeft de bal voor. Hoàng Hưng krijgt zijn hoofd ertegen. Jacobsen bokst de bal weg.

57e minuut.
Klungelig pakt Hoàng Hưng de bal. Torgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hưng schiet op doel. Na een snelle pass probeert Schöbl de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Sheraton Team 0:7

60e minuut.
Jochem rent richting de bal. Asamoah verovert de bal door een tackle van achteren. Asamoah passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gower verovert de bal door een tackle van achteren. Gower geeft de bal voor. Hoàng Hưng krijgt zijn hoofd ertegen. Technok heeft problemen om de bal te vangen. Gower geeft een lange en hoge pass. Jacobsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Sheraton Team 0:8

78e minuut.
Gahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahr speelt de bal door. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ... Jacobsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Sheraton Team 0:9

82e minuut.
Galle met een sublieme pass. Zeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljača geeft de bal voor. Gower geeft een lange en hoge pass. Torgen kopt de bal weg. Jacobsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Gower met een snelle inworp. Gahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahr passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Sheraton Team 0:10

86e minuut.
Gower rent richting de bal. Gower passt de bal met de wreef. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Sheraton Team 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Sandhausen 82%, Sheraton Team 18%.
FV Sandhausen - Sheraton Team 0:11