Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheraton Team FV Sandhausen
HOCH Tactiek 442
56% Balbezit 44%
17% Spel op eigen helft 83%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 25.9
goed Schieten matig
solide Passen slecht
goed Verdedigen zwak


4e minuut.
Schöbl kopt de bal weg. Gahr rent richting de bal. Gahr geeft een hoge lob. Hoàng Hưng maakt een snoekduik en kopt de bal. Jacobsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - FV Sandhausen 1:0

5e minuut.
Baptiste is nu in balbezit. Zeh rent richting de bal. Baptiste verovert de bal door een tackle van achteren. Baptiste geeft de bal voor. Hoàng Hưng maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Baptiste geeft een hoge lob. Daar is Gower, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gower geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Torgen de bal. Baptiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptiste geeft een hoge lob. Gower bereikt de bal nog maar net als eerste. Gower schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Inworp. Gahr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gower is nu in balbezit. Gower geeft een hoge lob. Hoàng Hưng springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheraton Team - FV Sandhausen 2:0

21e minuut.
Drljača met een sublieme pass. Gower is nu in balbezit. Gower passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Torgen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gahr met de inworp. Gower rent richting de bal. Gower geeft een hoge lob. Hoàng Hưng springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Baptiste geeft een hoge lob. Gahr is nu in balbezit. Gahr passt de bal zonder na te denken. Gower rent richting de bal. Gower schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ettl is nu in balbezit. Gahr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ettl raakt geblesseerd tijdens het duel. Ettl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zeh is nu in balbezit. Baptiste met een sublieme pass. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Jacobsen trapt de bal weg. Gahr met een sublieme pass. Gower heeft problemen om de bal te vangen. Gower geeft een hoge lob. Hoàng Hưng krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheraton Team 15%, FV Sandhausen 85%.
Sheraton Team - FV Sandhausen 2:0

46e minuut.
Stampfer komt het veld opgelopen. Klank komt het veld opgelopen. Falsetti komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Inworp. Baptiste zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drljača geeft een hoge lob. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Jochem kopt de bal weg. Gower bereikt de bal nog maar net als eerste. Gower passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hoàng Hưng de bal. Hoàng Hưng schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap. Jacobsen speelt de bal door. Klank kopt de bal weg. Baptiste probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hoàng Hưng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

82e minuut.
Baptiste probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drljača de bal. Drljača passt de bal zonder na te denken. Baptiste rent richting de bal. Baptiste haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheraton Team 20%, FV Sandhausen 80%.
Sheraton Team - FV Sandhausen 2:0