Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuspo Roßtal Kaputimkino
Scary Tactiek 2st
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 33
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen slecht
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Coutant bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutant geeft een lange en hoge pass. Olteanu kopt de bal weg. Alfini is nu in balbezit. Alfini schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Rocher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vestić is nu in balbezit. Vestić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Klingler de bal. Klingler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Mits passt de bal met de wreef. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu probeert naar een medespeler te passen. Alfini is nu in balbezit. Alfini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gusinu passt de bal zonder na te denken. Alfini is nu in balbezit. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bonev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Kaputimkino 1:0

14e minuut.
Vestić probeert naar een medespeler te passen. Klingler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocher begaat een overtreding. Rocher krijgt een gele kaart. Klingler raakt geblesseerd tijdens het duel. Gamerdinger met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Olteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olteanu passt de bal in één keer door. Nwagazi verovert de bal door een tackle van achteren. Alfini heeft problemen om de bal te vangen. Alfini draait met de bal, schiet en ... Pahn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Rocher passt de bal met de wreef. Alfini rent richting de bal. Alfini speelt de bal door. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mits kopt de bal weg. Daar is Alfini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini verovert de bal door een tackle van achteren. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dobrea is nu in balbezit. Mits bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobrea. Dobrea krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Mits heeft problemen om de bal te vangen. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu speelt de bal door. Alfini rent richting de bal. Alfini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Kaputimkino 2:0

34e minuut.
Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini onderschept slim de pass. Alfini met een sublieme pass. Olteanu rent richting de bal. Olteanu haalt uit met een fantastische trap. Pahn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Kaputimkino 3:0

38e minuut.
Klingler is nu in balbezit. Gusinu rent richting de bal. Gusinu passt de bal in één keer door. Alfini rent richting de bal. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mits rent richting de bal. Mits geeft een hoge lob. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuspo Roßtal 45%, Kaputimkino 55%.
Tuspo Roßtal - Kaputimkino 3:0

49e minuut.
Klingler probeert de bal aan de voet te houden. Schunke bereikt de bal nog maar net als eerste. Schunke passt de bal zonder na te denken. Mits is nu in balbezit. Mits draait met de bal, schiet en ... Pahn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Knižnér geeft de bal voor. Bonev kopt de bal weg. Klungelig pakt Nwagazi de bal. Alfini is nu in balbezit. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dobrea passt de bal met de wreef. Coutant kan de bal niet met de borst controleren. Coutant passt de bal zonder na te denken. Alfini is nu in balbezit. Alfini haalt uit met een fantastische trap. Pahn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Pahn speelt de bal door. Rocher kopt de bal weg. Daar is Dobrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfini is nu in balbezit. Alfini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Robѕon is nu in balbezit. Mits verovert de bal door een tackle van achteren. Mits passt de bal zonder na te denken. Alfini rent richting de bal. Alfini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klingler heeft problemen om de bal te vangen. Mits rent richting de bal. Robѕon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robѕon krijgt een gele kaart. Mits is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rocher met een snel genomen vrije trap. Alfini kopt de bal weg. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Kaputimkino 4:0

64e minuut.
Pahn trapt de bal weg van het doel. Olteanu probeert de bal met de borst te controleren. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Kaputimkino 5:0

69e minuut.
Mits geeft een lange en hoge pass. Olteanu kopt de bal weg. Nwagazi heeft problemen om de bal te vangen. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Mits is nu in balbezit. Alfini rent richting de bal. Mits met een sublieme pass. Olteanu is nu in balbezit. Olteanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - Kaputimkino 6:0

73e minuut.
Olteanu rent richting de bal. Gamerdinger begaat een overtreding. Olteanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mits zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alfini maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Klingler probeert de bal aan de voet te houden. Schunke rent richting de bal. Schunke geeft een lange en hoge pass. Olteanu rent richting de bal. Olteanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pahn trapt de bal weg van het doel. Mits kopt de bal weg. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuspo Roßtal 28%, Kaputimkino 72%.
Tuspo Roßtal - Kaputimkino 6:0