Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaputimkino Tuspo Roßtal
2st Tactiek Scary
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.7 gemiddelde waardering 44.5
good Schieten excellent
weak Passen good
average Verdedigen good


1e minuut.
Dobrea probeert naar een medespeler te passen. Klingler bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutant tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klingler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dobrea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaputimkino - Tuspo Roßtal 1:0

5e minuut.
Olteanu rent richting de bal. Olteanu passt de bal zonder na te denken. Daar is Bonev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfini onderschept slim de pass. Alfini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Tegeder geeft een hoge lob. Coutant heeft problemen om de bal te vangen. Coutant probeert naar een medespeler te passen. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mits probeert naar een medespeler te passen. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini passt de bal in één keer door. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu draait met de bal, schiet en ... Pahn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Mits verovert de bal door een tackle van achteren. Mits met een sublieme pass. Alfini speelt de bal door. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kaputimkino - Tuspo Roßtal 1:1

28e minuut.
Mits rent richting de bal. Mits met een sublieme pass. Alfini rent richting de bal. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaputimkino - Tuspo Roßtal 1:2

31e minuut.
Mits is nu in balbezit. Mits met een sublieme pass. Klungelig pakt Alfini de bal. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu schiet op doel. Pahn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Coutant kopt de bal weg. Inworp. Ispas met een snelle inworp. Robѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Robѕon geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Coutant is nu in balbezit. Coutant passt de bal met de wreef. Mits met een sublieme pass. Alfini rent richting de bal. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaputimkino - Tuspo Roßtal 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaputimkino 47%, Tuspo Roßtal 53%.
Kaputimkino - Tuspo Roßtal 1:3

55e minuut.
Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonev verovert de bal door een tackle van achteren. Bonev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gamerdinger de bal. Knižnér geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Ispas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutant tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ispas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nwagazi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vestić rent richting de bal. Vestić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Baues met een sublieme pass. Mits met een sublieme pass. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu rent richting de bal. Olteanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bonev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gamerdinger de bal. Mits probeert naar een medespeler te passen. Alfini rent richting de bal. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Alfini rent richting de bal. Alfini passt de bal met de wreef. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu haalt uit met een fantastische trap. Bonev probeert de bal aan de voet te houden. Pahn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Carlier geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knižnér met de inworp. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Carlier rent richting de bal. Olteanu onderschept slim de pass. Olteanu met een sublieme pass. Alfini is nu in balbezit. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gamerdinger is nu in balbezit. Mits verovert de bal door een tackle van achteren. Olteanu rent richting de bal. Mits is nu in balbezit. Mits geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Moravčík kopt de bal weg. Klungelig pakt Robѕon de bal. Gamerdinger probeert naar een medespeler te passen. Vestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestić schiet op doel. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Robѕon kopt de bal weg. Haardt is nu in balbezit. Klingler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klingler krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Dobrea speelt de bal door. Mits bereikt de bal nog maar net als eerste. Mits speelt de bal door. Alfini rent richting de bal. Alfini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaputimkino 67%, Tuspo Roßtal 33%.
Kaputimkino - Tuspo Roßtal 1:3