Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strzała Płotno ADream
Test DW Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
43.4 gemiddelde waardering 21.6
solid Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen weak


2e minuut.
Doru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noormann krijgt een gele kaart. Crăcilă raakt geblesseerd tijdens het duel. Crăcilă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kirsch bokst de bal weg. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - ADream 1:0

6e minuut.
Crăcilă verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcilă geeft een lange en hoge pass. Pfizenmaier probeert de bal met de borst te controleren. Rulf rent richting de bal. Rulf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pfizenmaier heeft problemen om de bal te vangen. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - ADream 2:0

10e minuut.
Crăcilă rent richting de bal. Crăcilă met een sublieme pass. Rulf is nu in balbezit. Louzán rent richting de bal. Louzán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă probeert naar een medespeler te passen. Rulf rent richting de bal. Rulf haalt uit met een fantastische trap. Kirsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - ADream 3:0

23e minuut.
Louzán passt de bal zonder na te denken. Rulf rent richting de bal. Noormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf onderschept slim de pass. Rulf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Termath rent richting de bal. Scarabelli onderschept slim de pass. Scarabelli passt de bal zonder na te denken. Bica rent richting de bal. Bica geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Scarabelli kopt de bal weg. Lembelle probeert de bal met de borst te controleren. Lembelle geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Janicki de bal onder controle te krijgen. Rulf krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Kirkstein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kirsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lembelle geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rulf maakt een snoekduik en kopt de bal. Kirsch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Louzán rent richting de bal. Louzán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - ADream 4:0

38e minuut.
Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Louzán onderschept slim de pass. Louzán speelt de bal door. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strzała Płotno 24%, ADream 76%.
Strzała Płotno - ADream 4:0

46e minuut.
Janicki met een sublieme pass. Eisenhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenhofer passt de bal met de wreef. Rulf is nu in balbezit. Rulf draait met de bal, schiet en ... Kirsch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Louzán is nu in balbezit. Louzán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Louzán passt de bal zonder na te denken. Lembelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembelle passt de bal in één keer door. Rulf is nu in balbezit. Rulf draait met de bal, schiet en ... Kirsch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - ADream 5:0

55e minuut.
Balent geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lembelle met een snelle inworp. Louzán bereikt de bal nog maar net als eerste. Louzán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doru met een snelle inworp. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă geeft de bal voor. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kirkstein geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doru met de inworp. Crăcilă geeft een hoge lob. Rulf springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Louzán geeft een lange en hoge pass. Kirkstein kan de bal niet met de borst controleren. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf haalt uit met een fantastische trap. Kirsch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Noormann probeert naar een medespeler te passen. Crăcilă kan de bal niet met de borst controleren. Noormann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noormann krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
Louzán met een sublieme pass. Kirkstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Louzán met een sublieme pass. Rulf is nu in balbezit. Rulf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kirsch trapt de bal weg. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica passt de bal met de wreef. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - ADream 6:0

85e minuut.
Louzán probeert naar een medespeler te passen. Lembelle is nu in balbezit. Lembelle passt de bal zonder na te denken. Rulf is nu in balbezit. Rulf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Kirsch trapt de bal weg. Lembelle kan de bal niet met de borst controleren. Lembelle geeft een hoge lob. Rulf springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzała Płotno - ADream 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strzała Płotno 25%, ADream 75%.
Strzała Płotno - ADream 7:0