Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADream Strzała Płotno
Normal Tactiek Test DW
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 40.3
poor Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Crăcilă speelt de bal door. Rulf rent richting de bal. Louzán rent richting de bal. Louzán schiet op doel. Kirsch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Strzała Płotno 0:1

8e minuut.
Kirsch trapt de bal weg. Daar is Crăcilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcilă probeert naar een medespeler te passen. Rulf rent richting de bal. Rulf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Strzała Płotno 0:2

20e minuut.
Crăcilă geeft de bal voor. Klungelig pakt Kirkstein de bal. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Strzała Płotno 0:3

22e minuut.
Lembelle geeft een hoge lob. Kirkstein is nu in balbezit. Rulf verovert de bal door een tackle van achteren. Rulf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Strzała Płotno 0:4

24e minuut.
Crăcilă probeert naar een medespeler te passen. Kirkstein is nu in balbezit. Rulf onderschept slim de pass. Rulf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Strzała Płotno 0:5

30e minuut.
Lembelle met een sublieme pass. Louzán heeft problemen om de bal te vangen. Louzán speelt de bal door. Rulf is nu in balbezit. Rulf haalt uit met een fantastische trap. Kirsch bokst de bal weg.

34e minuut.
Lembelle heeft problemen om de bal te vangen. Balent rent richting de bal. Balent geeft een hoge lob. Daar is Lembelle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lembelle geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rulf rent richting de bal. Rulf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Strzała Płotno 0:6

41e minuut.
Bica heeft problemen om de bal te vangen. Bica geeft een lange en hoge pass. Lembelle heeft problemen om de bal te vangen. Lembelle geeft de bal voor. Rulf maakt een snoekduik en kopt de bal. Kirsch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kirsch met een sublieme pass. Palmelund kopt de bal weg. Crăcilă geeft een hoge lob. Rulf springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Crăcilă passt de bal met de wreef. Louzán rent richting de bal. Louzán passt de bal met de wreef. Rulf is nu in balbezit. Rulf schiet op doel. Kirsch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADream 75%, Strzała Płotno 25%.
ADream - Strzała Płotno 0:6

47e minuut.
Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă speelt de bal door. Louzán is nu in balbezit. Louzán haalt uit met een fantastische trap. Kirsch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Strzała Płotno 0:7

48e minuut.
Wollenick bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollenick begaat een overtreding. Wollenick krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Maretto speelt de bal door. Louzán is nu in balbezit. Louzán speelt de bal door. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf schiet op doel. Kirsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Strzała Płotno 0:8

52e minuut.
Louzán bereikt de bal nog maar net als eerste. Louzán passt de bal met de wreef. Bica speelt de bal door. Maretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Maretto geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica geeft een hoge lob. Kirkstein heeft problemen om de bal te vangen. Rulf rent richting de bal. Rulf schiet op doel. Kirsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Lembelle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Louzán rent richting de bal. Louzán geeft de bal voor. Rulf is nu in balbezit. Rulf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Strzała Płotno 0:9

59e minuut.
Lembelle probeert naar een medespeler te passen. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă speelt de bal door. Rulf is nu in balbezit. Rulf haalt uit met een fantastische trap. Kirsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Balent rent richting de bal. Louzán onderschept slim de pass. Louzán speelt de bal door. Rulf rent richting de bal. Rulf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Strzała Płotno 0:10

66e minuut.
Balent is nu in balbezit. Balent passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Lembelle de bal onder controle te krijgen. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Inworp. Scarabelli met de inworp. Lembelle geeft een lange en hoge pass. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Strzała Płotno 0:11

71e minuut.
Louzán bereikt de bal nog maar net als eerste. Louzán passt de bal zonder na te denken. Rulf rent richting de bal. Rulf haalt uit met een fantastische trap. Kirsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADream - Strzała Płotno 0:12

85e minuut.
Klungelig pakt Käufer de bal. Crăcilă onderschept slim de pass. Crăcilă passt de bal zonder na te denken. Rulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rulf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Balent heeft problemen om de bal te vangen. Lembelle is nu in balbezit. Lembelle met een sublieme pass. Louzán is nu in balbezit. Louzán haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Klungelig pakt Kirkstein de bal. Louzán is nu in balbezit. Rulf rent richting de bal. Rulf schiet op doel. Louzán probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADream 80%, Strzała Płotno 20%.
ADream - Strzała Płotno 0:12