Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 18:58
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.16 [del]
  • Stadion: len Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3097
len Sheraton Team
Normal Tactiek HOCH
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.5 gemiddelde waardering 45.3
poor Schieten very good
weak Passen solid
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Gower is nu in balbezit. Gower geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hưng heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Hưng schiet op doel. Wrobel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Sheraton Team 0:1

2e minuut.
Kählau speelt de bal door. Wölk heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Sheraton Team 0:2

4e minuut.
Groninger bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljača verovert de bal door een tackle van achteren. Drljača passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Sheraton Team 0:3

8e minuut.
Baptiste geeft de bal voor. Klungelig pakt Gower de bal. Neuendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahr verovert de bal door een tackle van achteren. Gahr geeft een lange en hoge pass. Paal!

11e minuut.
Wrobel trapt de bal weg van het doel. Inworp. Gahr met een snelle inworp. Gower geeft de bal voor. Hoàng Hưng springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Inworp. Gahr met een snelle inworp. Gower heeft problemen om de bal te vangen. Gower geeft een hoge lob. Hoàng Hưng springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Sheraton Team 0:4

16e minuut.
Fehlisch rent richting de bal. Fehlisch passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baptiste zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drljača geeft een hoge lob. Wrobel bokst de bal weg. Hoàng Hưng heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Sheraton Team 0:5

22e minuut.
Wölk passt de bal in één keer door. Eichert heeft problemen om de bal te vangen. Zanters verovert de bal door een tackle van achteren. Baptiste is nu in balbezit. Baptiste geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Fehlisch de bal. Baptiste rent richting de bal. Baptiste geeft de bal voor. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ... Wrobel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Sheraton Team 0:6

29e minuut.
Groninger is nu in balbezit. Drljača rent richting de bal. Drljača geeft een hoge lob. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap. Wrobel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Daar is Gahr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gahr geeft de bal voor. Viebig kopt de bal weg. Baptiste rent richting de bal. Baptiste schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Drljača met een sublieme pass. Viebig geeft een hoge lob. Drljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljača geeft een hoge lob. Hoàng Hưng springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Sheraton Team 0:7

40e minuut.
Klungelig pakt Fehlisch de bal. Asamoah verovert de bal door een tackle van achteren. Asamoah probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klank komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: len 79%, Sheraton Team 21%.
len - Sheraton Team 0:7

46e minuut.
Drljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljača passt de bal met de wreef. Daar is Damminger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng schiet op doel. Wrobel bokst de bal weg.

58e minuut.
Baptiste controleert de bal met de borst. Baptiste geeft de bal voor. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
len - Sheraton Team 0:8

63e minuut.
Baptiste speelt de bal door. Klank geeft de bal voor. Altpeter kopt de bal weg. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Drljača, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drljača passt de bal met de wreef. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ... Wrobel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Sheraton Team 0:9

69e minuut.
Gower passt de bal zonder na te denken. Drljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljača probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wrobel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Sheraton Team 0:10

77e minuut.
Drljača is nu in balbezit. Drljača passt de bal met de wreef. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Altpeter de bal onder controle te krijgen. Wrobel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Altpeter heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Drljača probeert de bal met de borst te controleren. Drljača probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng schiet op doel. Viebig probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
len - Sheraton Team 0:11

85e minuut.
Hoàng Hưng kopt de bal weg. Daar is Viebig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Altpeter de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: len 79%, Sheraton Team 21%.
len - Sheraton Team 0:11
len