Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silver 47 FV Sandhausen
Slabi prot 3ATT Tactiek 442
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 24.9
good Schieten average
good Passen poor
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Jachacz probeert naar een medespeler te passen. Gulgowski rent richting de bal. Gulgowski speelt de bal door. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Frycz verovert de bal door een tackle van achteren. Torgen rent richting de bal. Frycz verovert de bal door een tackle van achteren. Frycz draait met de bal, schiet en ... Jacobsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - FV Sandhausen 1:0

6e minuut.
Sooker bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas onderschept slim de pass. Cabezas geeft een hoge lob. Daar is Frycz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frycz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Frycz verovert de bal door een tackle van achteren. Frycz geeft de bal voor. Gulgowski is nu in balbezit. Gulgowski draait met de bal, schiet en ... Cabezas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - FV Sandhausen 2:0

13e minuut.
Miłowski probeert naar een medespeler te passen. Dragić rent richting de bal. Dragić speelt de bal door. Frycz is nu in balbezit. Frycz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Schöbl is nu in balbezit. Frycz onderschept slim de pass. Frycz passt de bal in één keer door. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Torgen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Miłowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Riether is nu in balbezit. Dragić onderschept slim de pass. Dragić probeert naar een medespeler te passen. Frycz rent richting de bal. Frycz haalt uit met een fantastische trap. Jacobsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - FV Sandhausen 3:0

38e minuut.
Frycz met een sublieme pass. Teligmann rent richting de bal. Jachacz onderschept slim de pass. Jachacz geeft een hoge lob. Jacobsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - FV Sandhausen 4:0

40e minuut.
Morous met een sublieme pass. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz met een sublieme pass. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Jacobsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver 47 30%, FV Sandhausen 70%.
Silver 47 - FV Sandhausen 4:0

48e minuut.
Klungelig pakt Miłowski de bal. Miłowski probeert naar een medespeler te passen. Frycz rent richting de bal. Frycz haalt uit met een fantastische trap. Jacobsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - FV Sandhausen 5:0

63e minuut.
Jachacz kopt de bal weg. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz is nu in balbezit. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jacobsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - FV Sandhausen 6:0

64e minuut.
Zeh is nu in balbezit. Frycz onderschept slim de pass. Ettl bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz is nu in balbezit. Frycz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Frycz rent richting de bal. Frycz met een sublieme pass. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Schöbl bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulgowski onderschept slim de pass. Cabezas rent richting de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Galle onderschept slim de pass. Miłowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miłowski krijgt een gele kaart. Galle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ettl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vergallo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ettl trapt de bal weg van het doel. Miłowski kopt de bal weg. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Jacobsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - FV Sandhausen 7:0

77e minuut.
Morous bereikt de bal nog maar net als eerste. Morous passt de bal zonder na te denken. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Jacobsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver 47 - FV Sandhausen 8:0

78e minuut.
Torgen kopt de bal weg. Gulgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulgowski geeft een lange en hoge pass. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Jacobsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Torgen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gulgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulgowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver 47 18%, FV Sandhausen 82%.
Silver 47 - FV Sandhausen 8:0