Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FV Sandhausen Silver 47
442 Tactiek Slabi prot 3ATT
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 43.7
average Schieten solid
poor Passen solid
weak Verdedigen average


3e minuut.
Miłowski passt de bal met de wreef. Riether rent richting de bal. Miłowski speelt de bal door. Gulgowski is nu in balbezit. Gulgowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Schöbl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gulgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulgowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Prentice bereikt de bal nog maar net als eerste. Prentice geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schöbl de bal. Frycz is nu in balbezit. Frycz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Silver 47 0:1

9e minuut.
Gulgowski onderschept slim de pass. Gulgowski passt de bal in één keer door. Ettl rent richting de bal. Frycz is nu in balbezit. Frycz haalt uit met een fantastische trap. Jacobsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Silver 47 0:2

13e minuut.
Schöbl verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas passt de bal in één keer door. Miłowski rent richting de bal. Miłowski haalt uit met een fantastische trap. Jacobsen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Silver 47 0:3

15e minuut.
Prentice kopt de bal weg. Cabezas kan de bal niet met de borst controleren. Ettl rent richting de bal. Cabezas onderschept slim de pass. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Jacobsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Torgen de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Jacobsen speelt de bal door. Miłowski rent richting de bal. Miłowski geeft een lange en hoge pass. Cabezas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Silver 47 0:4

17e minuut.
Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas passt de bal met de wreef. Morous met een sublieme pass. Frycz is nu in balbezit. Frycz draait met de bal, schiet en ... Jacobsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Miłowski speelt de bal door. Frycz is nu in balbezit. Frycz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Schöbl de bal onder controle te krijgen. Jacobsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Klungelig pakt Prentice de bal. Prentice met een sublieme pass. Miłowski met een sublieme pass. Frycz rent richting de bal. Frycz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Prentice passt de bal in één keer door. Gulgowski is nu in balbezit. Gulgowski probeert naar een medespeler te passen. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Schöbl bereikt de bal nog maar net als eerste. Morous geeft de bal voor. Klungelig pakt Torgen de bal. Frycz rent richting de bal. Frycz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cabezas rent richting de bal. Cabezas passt de bal zonder na te denken. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz schiet op doel. Jacobsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Silver 47 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Sandhausen 85%, Silver 47 15%.
FV Sandhausen - Silver 47 0:5

47e minuut.
Morous speelt de bal door. Cabezas is nu in balbezit. Frycz is nu in balbezit. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Heide passt de bal zonder na te denken. Miłowski speelt de bal door. Cabezas rent richting de bal. Cabezas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Silver 47 0:6

52e minuut.
Prentice rent richting de bal. Prentice passt de bal met de wreef. Gulgowski rent richting de bal. Frycz is nu in balbezit. Frycz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Cabezas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ettl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettl passt de bal in één keer door. Frycz rent richting de bal. Frycz draait met de bal, schiet en ... Jacobsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frycz is nu in balbezit. Frycz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ettl is nu in balbezit. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas passt de bal in één keer door. Prentice geeft een hoge lob. Schöbl onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morous zal de hoekschop nemen. Daar is Torgen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frycz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Silver 47 0:7

72e minuut.
Prentice heeft problemen om de bal te vangen. Miłowski is nu in balbezit. Miłowski geeft een hoge lob. Frycz rent richting de bal. Frycz draait met de bal, schiet en ... Jacobsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Cabezas is nu in balbezit. Cabezas geeft een lange en hoge pass. Daar is Schöbl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frycz rent richting de bal. Frycz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Silver 47 0:8

77e minuut.
Morous speelt de bal door. Gulgowski rent richting de bal. Gulgowski passt de bal zonder na te denken. Frycz heeft problemen om de bal te vangen. Frycz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Heide rent richting de bal. Teligmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heide onderschept slim de pass. Heide geeft de bal voor. Cabezas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Heide probeert naar een medespeler te passen. Gulgowski rent richting de bal. Gulgowski passt de bal met de wreef. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - Silver 47 0:9

90e minuut.
Cabezas rent richting de bal. Gulgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas is nu in balbezit. Gulgowski rent richting de bal. Gulgowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Sandhausen 78%, Silver 47 22%.
FV Sandhausen - Silver 47 0:9