Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les ARAVIS Les Casse-Têtes
Att Tactiek 532050316
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
66.3 gemiddelde waardering 65.1
outstanding Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Gigot is nu in balbezit. Gigot probeert naar een medespeler te passen. bin talyani is nu in balbezit. bin talyani draait met de bal, schiet en ... Rangel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sulei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chun Yue onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Hingis rent richting de bal. Hingis draait met de bal, schiet en ... Chun Yue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin talyani rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kargu speelt de bal door. Gigot is nu in balbezit. Gigot passt de bal met de wreef. bin talyani rent richting de bal. bin talyani draait met de bal, schiet en ... Sulei bokst de bal weg.

11e minuut.
Bošković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nistorescu rent richting de bal. Carrasso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nistorescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nistorescu kan niet meer verder spelen. Dutschke komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Klungelig pakt Guillon de bal. Křešický is nu in balbezit. Kasmeridis begaat een overtreding. Křešický is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dupovac wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Crisanto geeft een lange en hoge pass. Gigot kopt de bal weg. Rangel heeft problemen om de bal te vangen. bin talyani rent richting de bal. bin talyani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Bošković onderschept slim de pass. Bošković geeft een lange en hoge pass. Giuly kopt de bal weg. Křešický is nu in balbezit. Křešický haalt uit met een fantastische trap. Silvestre bokst de bal weg.

30e minuut.
Inworp. Gigot met de inworp. Kargu rent richting de bal. Kargu geeft de bal voor. Hingis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Giuly is nu in balbezit. Giuly speelt de bal door. Křešický rent richting de bal. Křešický draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Les ARAVIS - Les Casse-Têtes 1:0

41e minuut.
Dutschke rent richting de bal. Carrasso onderschept slim de pass. Met opzet legt Capelle zijn tegenspeler op de grond. Capelle krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Hingis bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaucourt verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gigot geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. bin talyani springt en kopt de bal. Sulei bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les ARAVIS 51%, Les Casse-Têtes 49%.
Les ARAVIS - Les Casse-Têtes 1:0

49e minuut.
Beaucourt is nu in balbezit. bin talyani verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Yue legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chun Yue krijgt een gele kaart. bin talyani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin talyani kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les ARAVIS - Les Casse-Têtes 1:1

49e minuut.
Dupovac is nu in balbezit. Dupovac passt de bal in één keer door. Dutschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutschke geeft een hoge lob. Křešický maakt een snoekduik en kopt de bal. Silvestre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Carrasso passt de bal met de wreef. Gigot rent richting de bal. Gigot passt de bal in één keer door. bin talyani rent richting de bal. bin talyani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Crisanto rent richting de bal. Crisanto geeft de bal voor. Gigot kopt de bal weg. bin talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin talyani haalt uit met een fantastische trap. Sulei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Carrasso is nu in balbezit. Křešický begaat een overtreding. Carrasso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Casas met een snel genomen vrije trap. Gigot is nu in balbezit. Gigot geeft een hoge lob. bin talyani springt en kopt de bal. Sulei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Dupovac met een sublieme pass. Křešický is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casas. Casas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les ARAVIS 46%, Les Casse-Têtes 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les ARAVIS - Les Casse-Têtes 1:1