Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Truffes Senla AC
new442 Tactiek Truffes 5
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
60.4 gemiddelde waardering 55.1
very good Schieten good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Sowunmi rent richting de bal. Sowunmi speelt de bal door. Jevremović rent richting de bal. Jevremović geeft de bal voor. Pinto maakt een snoekduik en kopt de bal. Tetwin bokst de bal weg.

21e minuut.
de Bourgoing bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bourgoing geeft een hoge lob. Jacques heeft problemen om de bal te vangen. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Avilán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Taïeb komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Jevremović speelt de bal door. Roessler rent richting de bal. Roessler met een sublieme pass. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Senla AC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Truffes 53%, Senla AC 47%.
Les Truffes - Senla AC 0:1

63e minuut.
Gałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek geeft een hoge lob. Jevremović kopt de bal weg. Jasseron heeft problemen om de bal te vangen. Jasseron haalt uit met een fantastische trap. Bielat bokst de bal weg. Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les Truffes - Senla AC 1:1

67e minuut.
Marletta geeft een lange en hoge pass. Pinto is nu in balbezit. Soyer maakt een afschuwelijke overtreding. Pinto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Taïeb speelt de bal door. Pujol rent richting de bal. Pujol passt de bal met de wreef. Jacques rent richting de bal. Jacques haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques draait met de bal, schiet en ... Bielat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Le Du met de inworp. de Bourgoing rent richting de bal. de Bourgoing geeft de bal voor. Rambert krijgt zijn hoofd ertegen. Bielat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
de Bourgoing geeft een hoge lob. Safranek rent richting de bal. Rambert onderschept slim de pass. Rambert draait met de bal, schiet en ... Bielat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Senla AC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Truffes 46%, Senla AC 54%.
Les Truffes - Senla AC 2:1