Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:06
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.04 [del]
  • Stadion: Selkis
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 37524
Senla AC Les Truffes
Truffes 5 Tactiek new442
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 6
64.4 gemiddelde waardering 61.3
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Jevremović met een sublieme pass. Pujol probeert naar een medespeler te passen. de Bourgoing is nu in balbezit. de Bourgoing geeft een hoge lob. Lopez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lurbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol rent richting de bal. Soyer begaat een overtreding. Soyer krijgt een gele kaart. Carambol raakt geblesseerd tijdens het duel. Lurbe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jevremović geeft de bal voor. Pinto krijgt zijn hoofd ertegen. Tetwin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - Les Truffes 1:0

45e minuut.
Jevremović geeft een hoge lob. Soyer kopt de bal weg. Desbois heeft problemen om de bal te vangen. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel. Tetwin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senla AC 48%, Les Truffes 52%.
Senla AC - Les Truffes 1:0

48e minuut.
Jevremović bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. de Bourgoing neemt de hoekschop. Lopez rent richting de bal. Lopez schiet op doel. Bielat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hao verovert de bal door een tackle van achteren. Desbois rent richting de bal. Desbois schiet op doel. Bielat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Senla AC - Les Truffes 1:1

54e minuut.
Madec rent richting de bal. Madec geeft een lange en hoge pass. Cienciała probeert de bal met de borst te controleren. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto draait met de bal, schiet en ... Tetwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Avilán met een sublieme pass. Velásquez rent richting de bal. Lopez maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lopez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Herényi verovert de bal door een tackle van achteren. Herényi probeert naar een medespeler te passen. Jevremović rent richting de bal. Jevremović geeft een hoge lob. Pinto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - Les Truffes 2:1

75e minuut.
Cienciała heeft problemen om de bal te vangen. Duvivier speelt de bal door. Hao speelt de bal door. Jevremović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevremović geeft de bal voor. Tetwin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Jevremović rent richting de bal. Jevremović passt de bal zonder na te denken. Duvivier probeert naar een medespeler te passen. Pinto rent richting de bal. Pinto draait met de bal, schiet en ... Tetwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Lurbe passt de bal zonder na te denken. Carambol is nu in balbezit. Carambol geeft een lange en hoge pass. Pinto rent richting de bal. Pinto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senla AC 44%, Les Truffes 56%.
Senla AC - Les Truffes 2:1