Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Falova hyperion fc
déf aile G Tactiek NEW 2020 AILIER
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 6
63.6 gemiddelde waardering 43.6
incredible Schieten good
solid Passen weak
outstanding Verdedigen solid


2e minuut.
Bileyci geeft een hoge lob. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă geeft de bal voor. Tătăran rent richting de bal. Tătăran schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Szuprytowski geeft een hoge lob. Sieńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieńko geeft een hoge lob. Tătăran is nu in balbezit. Tătăran draait met de bal, schiet en ... Świerblewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Papin onderschept slim de pass. Papin geeft een lange en hoge pass. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran schiet op doel. Świerblewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - hyperion fc 1:0

11e minuut.
Vilela kopt de bal weg. Szuprytowski speelt de bal door. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov rent richting de bal. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Świerblewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tătăran is nu in balbezit. Tătăran haalt uit met een fantastische trap. Świerblewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - hyperion fc 2:0

13e minuut.
Simonyi heeft problemen om de bal te vangen. Simonyi geeft de bal voor. Tătăran kopt de bal weg. Klungelig pakt Hordov de bal. Hordov draait met de bal, schiet en ... Świerblewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Bileyci is nu in balbezit. Simonyi onderschept slim de pass. Simonyi geeft de bal voor. Hordov is nu in balbezit. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Świerblewski bokst de bal weg.

21e minuut.
Răduţă passt de bal zonder na te denken. Hordov is nu in balbezit. Hordov speelt de bal door. Tătăran rent richting de bal. Tătăran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - hyperion fc 3:0

23e minuut.
Faltoso probeert de bal aan de voet te houden. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski geeft de bal voor. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Świerblewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran onderschept slim de pass. Tătăran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - hyperion fc 4:0

40e minuut.
Salomon onderschept slim de pass. Salomon geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Drvendžija de bal onder controle te krijgen. Tătăran is nu in balbezit. Tătăran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Falova 21%, hyperion fc 79%.
FC Falova - hyperion fc 4:0

52e minuut.
Sieńko geeft een lange en hoge pass. Tătăran krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Hordov de bal. Hordov draait met de bal, schiet en ... Świerblewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - hyperion fc 5:0

58e minuut.
Cieślak met de inworp. Papin is nu in balbezit. Raţă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Raţă krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Papin bereikt de bal nog maar net als eerste. Papin geeft de bal voor. Răduţă kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bileyci de bal onder controle te krijgen. Hordov rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sieńko met een snelle inworp. Faltoso rent richting de bal. Szuprytowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szuprytowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Wojtala verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtala geeft een lange en hoge pass. Vilela kopt de bal weg. Daar is Szuprytowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szuprytowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski geeft een lange en hoge pass. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran schiet op doel. Świerblewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - hyperion fc 6:0

86e minuut.
Vilela is nu in balbezit. Vilela geeft de bal voor. Klungelig pakt Doru de bal. Hordov is nu in balbezit. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Świerblewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă geeft de bal voor. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran schiet op doel. Świerblewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - hyperion fc 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Falova 16%, hyperion fc 84%.
FC Falova - hyperion fc 7:0