Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Falova Senla AC
Piston 1B Tactiek falova
68% Balbezit 32%
28% Spel op eigen helft 72%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
67.6 gemiddelde waardering 48.7
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Eresiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresiotis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sosna de bal. Marletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marletta draait met de bal, schiet en ... Mundi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Hordov passt de bal met de wreef. Zagórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagórski met een sublieme pass. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Tătăran probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zagórski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagórski passt de bal in één keer door. Tătăran is nu in balbezit. Tătăran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bielat probeert naar een medespeler te passen. Póczik kopt de bal weg. da Favela probeert naar een medespeler te passen. Zagórski is nu in balbezit. Zagórski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Zagórski geeft de bal voor. Madec kopt de bal weg. Tătăran rent richting de bal. Tătăran draait met de bal, schiet en ... Bielat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Falova 27%, Senla AC 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Falova - Senla AC 0:0

54e minuut.
Póczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Papin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Póczik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Póczik neemt zijn aanloop. Mundi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - Senla AC 0:1

58e minuut.
Torres is nu in balbezit. Torres probeert naar een medespeler te passen. Zagórski geeft een hoge lob. Hordov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Falova - Senla AC 1:1

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tomaszewski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Zagórski is nu in balbezit. Zagórski geeft een lange en hoge pass. Tomaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chylaszek onderschept slim de pass. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Tomaszewski passt de bal zonder na te denken. Eresiotis rent richting de bal. Eresiotis passt de bal met de wreef. Póczik rent richting de bal. Póczik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Eresiotis de bal. Mundi probeert naar een medespeler te passen. da Favela probeert naar een medespeler te passen. Zagórski geeft een lange en hoge pass. Hordov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
da Favela passt de bal zonder na te denken. Zagórski is nu in balbezit. Zagórski passt de bal zonder na te denken. Tomaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Tomaszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Falova 29%, Senla AC 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Falova - Senla AC 1:1