Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 19:10
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.04 [del]
  • Stadion: Selkis
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 47812
Senla AC FC Falova
Hyperion 4 Tactiek déf aile G
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
64.6 gemiddelde waardering 67.3
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen briljant


18e minuut.
Pinto rent richting de bal. Vilela is nu in balbezit. Pinto onderschept slim de pass. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - FC Falova 1:0

24e minuut.
Madec verovert de bal door een tackle van achteren. Madec speelt de bal door. Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol geeft de bal voor. Pinto maakt een snoekduik en kopt de bal. Mundi bokst de bal weg.

28e minuut.
Herényi is nu in balbezit. Herényi passt de bal zonder na te denken. Sosna speelt de bal door. Hordov is nu in balbezit. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Bielat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna passt de bal met de wreef. Tătăran rent richting de bal. Tătăran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Senla AC - FC Falova 1:1

34e minuut.
Karaahmetoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marletta komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Marletta geeft de bal voor. Răduţă kopt de bal weg. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran haalt uit met een fantastische trap. Bielat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - FC Falova 1:2

39e minuut.
Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol probeert naar een medespeler te passen. Pinto rent richting de bal. Pinto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Senla AC - FC Falova 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senla AC 58%, FC Falova 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Senla AC - FC Falova 2:2

53e minuut.
Carambol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Favela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Răduţă rent richting de bal. Răduţă geeft de bal voor. Bielat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Hao geeft de bal voor. Klungelig pakt Madec de bal. Velásquez rent richting de bal. Tătăran rent richting de bal. Tătăran draait met de bal, schiet en ... Bielat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Szuprytowski verovert de bal door een tackle van achteren. Carambol is nu in balbezit. Carambol passt de bal in één keer door. Pinto is nu in balbezit. Pinto draait met de bal, schiet en ... Mundi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Sosna onderschept slim de pass. Sosna geeft een hoge lob. Herényi met een sublieme pass. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Hordov onderschept slim de pass. Velásquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hordov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. da Favela met een snel genomen vrije trap. Hordov rent richting de bal. Tătăran is nu in balbezit. Hordov is nu in balbezit. Hordov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - FC Falova 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senla AC 61%, FC Falova 39%.
Senla AC - FC Falova 2:3