Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hyperion fc Les Truffes
NEW 2020 AILIER Tactiek new442
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
65.1 gemiddelde waardering 58.3
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


11e minuut.
Altınat geeft een lange en hoge pass. Amiot rent richting de bal. Jelonek onderschept slim de pass. Jelonek schiet op doel. Tetwin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - Les Truffes 1:0

19e minuut.
Prinsier rent richting de bal. Liesch rent richting de bal. Prinsier bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek is nu in balbezit. Jelonek haalt uit met een fantastische trap. Tetwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Soyer probeert naar een medespeler te passen. Rambert rent richting de bal. Rambert geeft een hoge lob. Jelonek is nu in balbezit. Jelonek haalt uit met een fantastische trap. Tetwin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Altınat met een snelle inworp. Liesch is nu in balbezit. Rambert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rambert is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Prinsier probeert de bal aan de voet te houden. Liesch is nu in balbezit. Liesch passt de bal in één keer door. Jelonek is nu in balbezit. Jelonek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kiss is nu in balbezit. Kiss speelt de bal door. Lepouras rent richting de bal. Lepouras geeft een hoge lob. Prinsier springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tetwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jelonek rent richting de bal. Jelonek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - Les Truffes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hyperion fc 42%, Les Truffes 58%.
hyperion fc - Les Truffes 2:0

47e minuut.
Lepouras passt de bal met de wreef. Liesch rent richting de bal. Liesch passt de bal zonder na te denken. Jelonek is nu in balbezit. Jelonek schiet op doel. Tetwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras passt de bal in één keer door. Kiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiss geeft een hoge lob. Jelonek springt en kopt de bal. Tetwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jasseron raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Collin komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Jelonek rent richting de bal. Soyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek verovert de bal door een tackle van achteren. Jelonek draait met de bal, schiet en ... Tetwin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - Les Truffes 3:0

65e minuut.
Moravia is nu in balbezit. Moravia passt de bal in één keer door. Lepouras rent richting de bal. Lepouras geeft een hoge lob. Jelonek maakt een snoekduik en kopt de bal. Tetwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Kiss met een sublieme pass. Jelonek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soyer. Soyer krijgt een gele kaart. Jelonek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kiss zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jelonek krijgt zijn hoofd ertegen. Tetwin bokst de bal weg.

76e minuut.
Jelonek passt de bal in één keer door. Prinsier is nu in balbezit. Cienciała legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prinsier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jelonek neemt zijn aanloop. Tetwin bokst de bal weg. Jelonek rent richting de bal. Jelonek schiet op doel. Tetwin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - Les Truffes 4:0

77e minuut.
Lopez passt de bal in één keer door. de Bourgoing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiss maakt een afschuwelijke overtreding. Kiss krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Jelonek met een sublieme pass. Lepouras is nu in balbezit. Lepouras passt de bal met de wreef. Jelonek rent richting de bal. Jelonek draait met de bal, schiet en ... Tetwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Száva bereikt de bal nog maar net als eerste. Száva geeft een hoge lob. Lepouras kopt de bal weg. Jelonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kiss met een sublieme pass. Lepouras is nu in balbezit. Lepouras passt de bal zonder na te denken. Jelonek heeft problemen om de bal te vangen. Jelonek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hyperion fc 31%, Les Truffes 69%.
hyperion fc - Les Truffes 4:0